Man dacht genoeg swag te hebben voor kek shirt, maar vergiste zich

Ik dacht: 'hmm, kan best'

Het wás misschien ook overmoedig. Maar de man voelde zich vanochtend zo goed. Hij had net te horen gekregen dat hij in aanmerking kwam voor een promotie en besloot toen dat kekke shirt van hem aan te doen.

“Ik deed het bovenste knoopje dicht en dacht: hm, kan best”, zegt de man. “Ik voelde me echt goed over mezelf. ‘Swaglord’, zei ik terwijl ik naar mezelf in de spiegel knipoogde. Ik zette een zonnebril op en bedacht dat ik mezelf misschien ‘Swagnosaurus Rexie’ kon noemen op social media.”

Toen de man vervolgens de straat op ging met zijn shirt (een op Ibiza gekocht exemplaar), waren de eerste signalen niet slecht. “Een meisje dat me tegemoet fietste keek me bewonderend aan, dacht ik. Maar misschien was het wel verwonderd, bedenk ik me nu.”

De eerste signalen dat de man zich vergist had kwamen toen drie jongetjes van twaalf keihard lachend op hoverboards langs de man stoven toen hij zijn fiets op slot zette. “Ik keek snel op straat of daar iets grappigs gebeurde, maar het bleek dat ze om mij lachten. Toen richtte ik me op, keek ik naar mijn reflectie in de ruit van een dierenwinkel en besefte ik dat ik toch niet genoeg swag had voor mijn kekke shirt.”

In plaats van zijn weg naar de supermarkt te vervolgen keerde de man toen om naar huis, waar hij zijn shirt uitdeed en verving door een overhemd van Jack & Jones.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Spelt loopt weer eens hopeloos achter. Toen dit shirt in de mode was, was het woord kek al uit de Van Dale gehaald, en dat was niet in deze eeuw.

Reageer