Bron Flickr - Jennie CC BY

Burgemeester Nijmegen roept mensen op de straat op te gaan

‘Laat zien dat je niet bang bent om naar Bemmel te wandelen!’

De burgemeester van Nijmegen, Hubert Bruls, heeft zijn inwoners opgeroepen om massaal de straat op te gaan.

Bruls zegt dat mensen juist nu het signaal moeten geven dat ze vijftig kilometer kunnen wandelen: “Verlaat uw huizen en ga de straat op! Verdedig onze uiterwaarden! Herover de Waalbrug! Laat zien dat u niet bang bent om naar Bemmel te wandelen! Nog voor de avond bereiken we Elst! De dood of de gladiola!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik wilde als eerste persoon deelnemen aan de vierdaagse door het parcours met vrachtwagen af te leggen, maar dat mocht niet eens! Daarom roep ik iedereen op om straat op te gaan te protesteren dat ik het parcours niet eens met vrachtwagen mag afleggen. Het zou zo’n verpletterende indruk achterlaten!

Reageer