Opnieuw vlogger in opspraak na levensgevaarlijke capriolen

'Strijd aanbinden met Turkse leger via Facetime is niet stoer'

Opnieuw hebben capriolen van een vlogger tot opschudding geleid. Waar vorige maand nog jongens filmden hoe ze op een trein sprongen, heeft nu een Turkse vlogger de inwoners van zijn land opgeroepen de strijd aan te binden met het leger.

Media-analist Flemmo te Gader noemt het onverantwoord. “Sommige mensen doen alles voor een beetje aandacht. Het klinkt misschien heel stoer om via Facetime de strijd met het Turkse leger aan te gaan, maar er zijn altijd wel een paar malloten die dat serieus nemen. Voor je het weet heb je dan een burgeroorlog.” Volgens Te Gader zou het beter zijn als sociale media wat vaker inhoud blokkeren. “Maar wat dat betreft zijn ze in Turkije best goed bezig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En ik houd van jou. Leuk,lekker en niet heel kort. Wel volumeus, maar dat vinden velen met mij aantrekkelijk.

gravatar

Hij moet alleen nog wat laten doen aan die wallen onder zijn ogen. Weekendje Wipselberg? Let wel, de halve bevolking ophitsen tegen de legerleiding is één ding, maar wat zegt dat van de kwaliteit van dat leger? Ze kunnen alleen nog schieten op Koerden; tegen E.’s vrienden bij I.S. mogen ze alleen nog pang-pang roepen. Nee, dat kun je met een gerust hart aan Recep overlaten; zijn strijd tegen I.S. voltrekt zich alleen verbaal.