Bron Flickr Joe Bar CC BY

Wij hebben 6 nog levende baby’s verstopt in de stad

Baby GO: Kun jij ze vangen?

Zin in een leuk spelletje? Wij hebben zes baby’s verstopt op verschillende plekken in Amsterdam. Je kunt ze vangen door ze van de grond te pakken en op te voeden. Degene die de meeste baby’s weet te vangen mag zich een jaar lang de winnaar noemen van Baby Go.

De baby’s kunnen overal liggen: onder een brug, op een zebrapad of in een couveuse. Misschien hoor je er wel eentje huilen tijdens het joggen. Let op: het gaat om nog levende zuigelingen dus wees er snel bij, voor ze leren wegkruipen! Veel plezier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

gewoon ziekelijk, waarmee zijn jullie bezig? verlies maar eens je baby…..dan sta je hier niet te janken, want dan is het reality!

Reageer
gravatar

Haha, gewoon virtual reality. Net als de dino’s van Appie.
Gut, als mijn meisje toch eens tevreden was geweest met v.r. Dan hadden we niet naar de kinderrijke buitenwijk hoeven verhuizen.

Reageer
gravatar

De titel alleen al… ‘NOG levende baby’s’ ???? Wat een debiel zooitje dit. En mensen reageren op facebook ook met opmerkingen over containers… * erg leuk voor moeders met een postnatale depressie dit soort ongein. Denk is even na!

Reageer
gravatar

Dat kan niet. Ons is door Agent Bertus gesommeerd om rustig door te lopen.

Wel ben ik benieuwd wie er zoal op de redactie hardnekkig een condoom in zijn portemonnee heeft bewaard.

Reageer
gravatar

Net uit het ei gekomen is inprinten nog mogelijk, wel zo makkelijk als je ze wilt gaan trainen, al is dat helemaal niet nodig als je al een paar badges hebt.

Reageer