Bron YT - International TV Ladies

Freek (28) vertrouwt mainstream weerberichten niet meer

‘Helga van Leur is een marionet van de meteorologische machthebbers’

Freek (28) heeft geen enkel vertrouwen meer in mainstream weerberichten. Als hij wil weten wat voor weer het wordt, kijkt hij op sociale media: “Als mijn vrienden op Facebook laten weten dat ze morgen gaan barbecueën in het park, dan weet ik dat het mooi weer wordt. Zo’n Helga van Leur is niet te vertrouwen. Zij is alleen maar een marionet van de gevestigde meteorologische machthebbers.”

Volgens Freek zijn veel mensen zich niet bewust van de manier waarop mainstream weerstations de weersverwachting manipuleren. “Rijke mensen betalen andere rijke mensen om valse ideeën over de temperatuur van morgen in stand te houden. Ondertussen slikt iedereen de voorspellingen van Buienradar maar voor zoete koek. Maar ik prik daar zo doorheen. Twintig graden met kans op regen, laat me niet lachen!”

Freek gaat liever af op de tweets van zijn tante Bonnie, die het altijd aan haar water voelt als het gaat regenen. Vanochtend twitterde Bonnie nog ‘Wat ik je brom, het gaat zo hozen!!’. “En wat denk je? Nog geen kwartier later kwam het met bakken uit de hemel,” zegt Freek. “Daar kun je tenminste echt op vertrouwen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Juist nu met al die machthebbers, juist nu de macht wordt gegrepen door buitenlandse mogendheden als de Bende van Zwarte Piet en de vlucht van de Britten, moeten we kien zijn op zogenaamde onweerswolken boven Brussel. Als we volgend jaar aan de macht komen, scheren we Helga tot haar onderbuik kaal!

Reageer
gravatar

Nou, wacht maar tot de weermensen een zetel in de kamer krijgen. De lange arm des weermens zal dan niet stoppen ons leven te sturen dan wel te terroriseren.

Reageer
gravatar

Het complot gaat nog veel verder.
Weber laat de weersverwachting in het weekend altijd aangenaam klinken en start gelijk een actie met de barbecues.

Reageer