Svetlanya veel teleurgesteld is jij niet accepteren haar vriendschapsverzoek

‘Waarom altijd alle mensen vermoeden ik ben spam?’

De 22-jarige Svetlanya Kasjmirova uit Volgograd vindt het jammer dat je haar vriendschapsverzoek niet geaccepteerd hebt. Dat heeft de blondine laten weten in een privébericht op Facebook.

De Russin spreekt van een gemiste kans: “Ik ben veel teleurgesteld jij niet accepteren mijn decente verzoek. Ik denk jij hebt een mooi foto en wij kunnen mooie vriendschap worden 😉 Stuur je me details en ik sturen je mooie foto’s van me.”

Svetlanya woont nog maar een half jaar in Nederland en werkt bij de Blokker in Druten. Het is niet voor het eerst dat de Russin afgewezen wordt op internet: “Mensen vaak wegklikken bij Nederlands niet maximale kwaliteit. Ik spijt dat. Waarom altijd alle mensen vermoeden ik ben spam? Ik ben juist een meisje dat is dyslectisch en eenzaam.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jij vinden gek?
Zo’n mooie dernje met een kernraket in handen!
da ist in Dist (Deest gem. Druten) nie gewend de Neanderthaler regio!

gravatar

Ik heb momenteel een heel leuk contact met een mooi zwart meisje dat mijn hulp nodig heeft om veel geld van haar vader uit Nigeria te loodsen, een bedreigde zakenman.

Spannend!

Reageer
gravatar

Hoezo? Is Laurentien ook bij Blokker begonnen en tenslotte in de zalige zalen- en gangenstelsel van het Koninklijk Huis geëindigd? Wat dat betreft is Nederland een proeftuin voor gefortuneerde burgermeisjes om een koninklijke carrière te maken.