Vrouw wordt gelukkig van de grote dingen in het leven

'Een glimlach van een voorbijganger hoeft van mij niet zo'

Lisanne van Room (38) kan enorm genieten van de grote dingen in het leven. De Amsterdamse vindt dat het leven te kort is om dankbaar te zijn voor een goed kopje koffie of een mooie tekening van haar driejarige nichtje. “Ik sta liever stil bij mijn glanzende carrière of de aankoop van mijn droomhuis aan de Prinsengracht.”

“Een zonsondergang of zomaar een glimlach van een voorbijganger, dat soort dingen hoeven van mij niet,” zegt Van Room. “Voor mij draait het echt om de grandioze momenten. Het huwelijksaanzoek dat ik vorige maand kreeg van mijn megasuccesvolle jeugdliefde, bijvoorbeeld. Daar kan ik echt blij van worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is ook een kwestie van een goed businessplan. Je begint (als toekomstbewuste carrièrevrouw) met een makelaartje, bijvoorbeeld zetelend ergens op de PC Hooftstraat. Daarna zoek je een miljonairtje van de oude stempel met een tattoo van de Kas Associatie. Dan voorzichtig het grotere werk, een graaf of hertogje met eigen landgoed, desnoods begin je met een baronnetje die nog in de Panama-fase verkeert. Dan is het tijd voor de klapper: je kiest een BN’er met minstens 8 nullen vóór de komma en je laat je een keer feestelijk (in)pakken door een über-prolurk als Sylvio Berlusconi, een runner-up als Donald Trump of geheide succeskandidaten als Albert van Monaco, een Rothschild- of Rockefeller erfgenaam. Dat hele traject moet wel in zo’n 10 jaar worden voltooid. De vrouwelijk/biologische klok telt namelijk wél door. Voor spoedreparaties van zakkende voorgevels en botox-applicaties is er Dr. Schumacher.

Reageer