Bron YT - HABER NL

Öztürk: ‘Als ik blank was geweest, had ik veel meer kunnen graaien’

DENK-politicus voelt zich benadeeld door afkomst

Selçuk Öztürk voelt zich bij zijn corruptie benadeeld door zijn afkomst. Volgens de DENK-politicus had hij veel meer dubieuze vastgoeddeals kunnen sluiten als hij een blanke Nederlander was geweest.

NRC Next bericht vandaag dat Öztürk twee panden van een Limburgse zorginstelling voor een veel te lage prijs heeft kunnen kopen door afspraken met toenmalig wethouder Jos van Rey. Öztürk beweert echter dat een autochtoon in dezelfde positie nog veel meer had kunnen sjoemelen: “Ik ben behandeld als een tweederangs graaier. Ik heb veel mensen in mijn omgeving die hetzelfde hebben meegemaakt. Dit is echt een dikke error in onze samenleving.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Öztürk, Erdogan-getrouwe klikTurk, had nooit een permanente verblijfsvergunning én een paspoort gekregen van IND en AIVD als hij niet bij het inburgeringsexamen had gespiekt. Selçuk kan het nog ver brengen in het netwerk van projectontwikkelaars en aankopende Islamitische scholengemeenschappen. Zeker met de steun van capo dit tutti capi Jos van Rey.

Reageer
gravatar

En wie zijn er weer oververtegenwoordigd in de misdaad statistieken?
En wie jammeren er weer?
En wie hebben er weer een kilo boter op hun hoofd?

Juist: Limburgers.
We zouden Henk Kamp op ze los moeten laten!

Reageer
gravatar

Tsja, die Ikzorgvoormezelfinstellingen, ‘t is me wat.

Heel Nederland loopt er van over, en nog steeds denken dit soort ambitieuze teken een gaatje op rechts te hebben gevonden om zich in te vreten.

En heeft de teek een donker kleurtje? Boeie! Vreten maar: men is immers ingeburgerd.

Reageer
gravatar

Aan onze Jos van Rey heeft het niet gelegen!

Die heeft eerlijk = eerlijk keihard zijn schouders onder jullie gezamenlijke belangen gezet.

Zó mooi, afkomst telt niet, alleen geld!

Reageer
gravatar

nee, er is iemand die Error heet. Hij woont in Hyrule en als je hem tegenkomt zegt die “I am error”

gravatar

Stop met jezelf altijd in een slachtoffer rol te zetten, daardoor wordt je alleen maar minder serieus genomen. In letterlijk dezelfde NRC krant van vandaag staat ook een artikel over corruptie van een Amsterdamse ambtenaar. Wees een vent.

gravatar

Turkse nederlander wordt op heterdaad betrapt bij het plegen van een moord: gaat volledig voorbij aan het feit dat hij zojuist iemand van het leven heeft beroofd: “Als ik blank zou zijn dan had ik nog meer mensen ongestoord kunnen vermoorden!” Tja logisch toch? Ja logisch voor iemand met NPS: narcistische persoonlijkheidsstoornis. (p.s. als je moord iets te draconisch vindt kun je ook in gedachten een ander dingetje invullen; de conclusie blijft hetzelfde)