Bron YT - Maxevent BVBA

Jongen (26) na 10 jaar eindelijk bevrijd uit polsbandje ‘Lowlands 2008’

'We dachten dat we zijn onderarm nooit meer terug zouden zien'

Familie en vrienden hadden de hoop al opgegeven, maar na tien jaar werd de 26-jarige Lennaert toch nog bevrijd uit de polsbandjes om zijn rechterarm. Huilend valt hij in de armen van zijn ouders.

“Na Lowlands 2008 dachten we dat we zijn onderarm nooit meer terug zouden zien.” vertelt moeder Marjan. “Zeker niet toen daarna ook de polsbandjes van Lowlands 2009, 2010, 2011, Pinkpop, Sziget en Rock Werchter erbij kwamen. Die arm lag gewoon jarenlang helemaal verborgen onder smerig verkleurd textiel, dan verwacht je niet dat daar nog enig leven in zit.”

Lennaert heeft waarschijnlijk geluk gehad. Naar verwachting zitten er nog veel meer mensen vast in de polsbandjes van Lowlands 2008. Hulpverleningsdiensten zijn gestopt met zoeken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ivo Opstelten schijnt zijn burgemeestersketen pas te hebben afgedaan toen hem verteld is dat hij inmiddels minister was geworden. Ze hebben het bewijs echter nooit teruggevonden

Reageer
gravatar

We kunnen er hier wel kleinerend over doen, maar voor sommigen onder ons is het bevrijdend banden van (en met) het verleden af te leggen. Kijk naar Rutte en Samson, ze zijn van de eerste leugen niet gebarsten, maar wat gisteren beloofd werd, is vandaag al geschiedenis. Politici zijn a-historisch, niet gebonden aan verledens ouder dan 24 uur. Vandaar dat ze zo snel in het bedrijfsleven worden opgenomen na hun uitstap uit de politiek.; zelfs Öztürk en DENK aan Camiel Eurlings: op 11 km. hoogte gevlogen maar toch zeer aards gebleven, dankzij Jos van Rey..

Reageer
gravatar

Kinderachtig dat festival-polsbandjes gedoe. Maak je daar nu indruk mee?

Zelf draag ik nog alle polsbandjes van meneer Wilders van de PVV-meetings van de afgelopen jaren.

Daar maak je pas indruk mee|

Corrie.

Reageer
gravatar

Kortom, we wisten het al, maar lieve Corrie, dit is je comingout: je bent een gevangene van de leider van de partij waar je geen lid van kunt worden. Geen lid, wel gevangen. Sterkte meid!

gravatar

@Redactie van de speeld:
Wat was de leeftijd van de jongen, 22 of 26 jaar?
En waarom heeft hij geluk gehad, ik heb nog nooit iemand gezien die lichamelijk klachten heeft gehad omdat hij zoveel bandje om had.

In de rock/metal genre is het normaal om al je bandjes om te houwen, tot de bandje er van eigens af vallen.

Reageer
gravatar

Verzette hij zich niet hevig dan?!
OMG!!

Het is toch helemaal niet tof, eigenlijk best wel a-relaxed, om niet meer rond te lopen met al die vet koele, best wel tsjille, olt skoel, wristbents, …

Wat een loezer!!

Ewkwert.
Biessarr!

Reageer