Bilderbergconferentie: de belangrijkste besluiten

Meer mind control en een gratis ocelot voor iedereen

De jaarlijkse Bilderbergconferentie is weer volop gaande, dit jaar in Dresden. Drie dagen lang wordt er gesproken over zaken die er toe doen. Zondag presenteren de deelnemers hun slotverklaring, gevolgd door de traditionele Bonte Avond. Maar wat is er na de eerste vergaderdag al besloten op de prestigieuze bijeenkomst tussen politici, bankiers en wetenschappers?

1. Mind control
Nog altijd denken teveel mensen voor zichzelf. Dat levert gevaarlijke situaties op, juist ook in het verkeer. Denk alleen al aan een auto-ongeluk.
Dacht je aan een auto-ongeluk? Dát is mind control. De aanwezigen bespraken vol enthousiasme de mogelijkheid tot controle over de mensheid door middel van een hersenchip die via een onschuldig ogende vaccinatie in de bloedbaan wordt gebracht. Daarna was er een koffiepauze, gevolgd door een sessie over internationale handelsbetrekkingen.

2. De geheime nazischat in de Incatempel
Die ligt er nog steeds. Er komt een trilaterale commissie die gaat kijken naar de hoe en waarom.

3. Een gratis ocelot voor iedereen
Met Brood en Spelen houd je het volk onder de duim, dat wisten zelfs de Romeinen al. Ook de Bilderbergers beseffen dat je de goegemeente voor je moet zien te winnen. Een gratis ocelot is dit jaar het stralende middelpunt van het charme-offensief.

4. De Dag Des Oordeels: een logistieke nachtmerrie
Veel mensen willen een apocalypse, de Bilderberggroep is zeker geen uitzondering. Maar hoe organiseer je zoiets? En voor écht iedereen? Dat was een belangrijk thema van de eerste dag. Na een plenaire presentatie van key note speaker Angela Merkel werd de groep in vieren verdeeld en bespraken de subgroepjes thema’s als ‘Wederkeer van de Messias’, ‘Locatie & Vervoer’ (vermoedelijk Bussum), ‘Zoutjes’ en ‘Aankleding’. De officieel geïnstalleerde ‘Apocalypscie’ zal de pitches van deze groepen uitwerken tot een concreet plan voor op de Bilderbergmeeting 2017.

Morgen gaat de Bilderbergmeeting verder met een sessie over Mindful Leiderschap.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor de ‘De Dag Des Oordeels’ hebben we besloten een commissie in te stellen bestaande uit de weledele heren Bouterse (15 saluutschoten), Erdogan (geitgemekker), Duterte (fusillade), Assad (ontploffende vatbom), Putin & Trump (nucleaire explosie).

We zijn er méér dan zeker van dat zij deze nobele opdracht effectief tot grootse resultaten zullen brengen!!

alla akbar!

Reageer
gravatar

Ik kijk vooral uit naar de zondagochtend, Dan bespreekt men “Chemtrails van deze tijd”
Hopelijk wordt er besloten om de chemtrails allerlei leuke kleuren te geven. Dat men ook belasting gaat heffen op het besproeit worden neem ik op de koop toe. Dat zou een lust voor het oog zijn.

Reageer
gravatar

Lijkt me sterk. Dit jaar was er niet eens geld voor een Bilderberg 2016 laptoptas, we moeten het met een dasspeld doen. Een dasspeld! (ja dat notietieblok neem ik ook mee natuurlijk)