PvdA plaatst vacature voor lijsttrekker op SM-profielensite

‘We zoeken een echte masochist’

De PvdA heeft een vacature geplaatst op een SM-site voor het lijsttrekkerschap van de partij. De gedroomde kandidaat is een talentvolle politieke masochist, die geniet van meedogenloze kritiek en het lekker vindt om afgebrand te worden door zijn eigen achterban.

Partijvoorzitter Hans Spekman verwacht een ‘potentieel zeer geschikte doelgroep te kunnen aanboren’ met de vacature op de SM-site. “We zoeken onze lijsttrekker sinds jaar en dag binnen de partijkaders. De redenering was altijd: als je jarenlang afdelingsvoorzitter, Statenlid of wethouder bent geweest in onze bloedchagrijnige partij, dan ben je wel masochistisch genoeg. Maar als partij vinden we het heel spannend om onze grenzen te blijven verleggen.”

Huidig partijleider Diederik Samsom juicht de plaatsing van de vacature toe: “Ik heb steeds gezegd dat ik een lijsttrekkersverkiezing wil. Ik kijk er enorm naar uit om nadat ik al 4,5 jaar gegeseld ben in het volle licht van de camera’s nog eens definitief afgedankt te worden door onze leden. Als deze vacature daaraan kan bijdragen, dan vind ik dat heerlijk.”

Verschillende geïnteresseerden hebben zich al gemeld. Zo heeft FuckToyLodewijk op de site laten weten dat hij graag in zaaltjes door heel het land vernederd wordt. Eberhardddddd_Pig4U gaat nog een stapje verder. Hij schrijft onder de PvdA-advertentie dat hij ervan droomt om keihard afgestraft te worden door Sander Terphuis. “Hij kan me echt als een onderdanig sletje laten smeken om een generaal pardon.”

SubAhmed is niet geïnteresseerd. Hij vindt dat Samsom door moet als lijsttrekker: “Wat hij kan verdragen is zó ziek, dat zou ik nooit aankunnen. Ik vind het heel geil om naar te kijken, maar ik ben bang dat ik echt breek als ik het zelf moet ondergaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beetje flauw van De Speld om de PvdA met dit artikel zo te kakken te zetten. Dat de PvdA een partij voor linkse losers is weet iedereen onderhand wel.

Het is niet de moeite waard om er nog enige aandacht aan te geven.

Corrie.

Reageer
gravatar

Dat is een lieve empathische reactie van je Corrie. Om jezelf op te geven voor het PvdA-lijsttrekkerschap moet je wel een politieke beperking hebben. Daar mag je niet mee spotten.

gravatar

Het is pas echt een leuke vernedering als DENK de PvdA overneemt. Sylvana Simons lijkt me een zeer geschikte lijsttrekker en voor Diederik Samson zie ik wel een rol weggelegd als vermomde “hond”, net als hij al was bij Mark Rutte. Als naam voor de nieuwe partij stel ik DACHTHETNIET voor.

Reageer
gravatar

Een vet idee, Amersdoorner. Het Nederlandse electoraat, inmiddels toch al voor bijna 30 % van Soennitische huize, zal het verschil niet eens merken totdat officieel de sharia wordt ingevoerd. Pas dan zullen er koppen rollen. Bekeer u dus bijtijds, persoonlijk bij de plaatselijke imam of in uw plaatselijke moskee tijdens het Suikerfeest. Een ondertekend aanvraagformulier met uw BSN-nummer én pincode in een discrete envelop kan ook! Stuur dit naar Stichting Haram Kopperaf, Antwoordnummer 666, Den Haag. Sluit wel een geldige postzegel voor antwoord bij.

gravatar

Je ziet het vooral tijdens mooi weer als er weer eens een EK of WK is. De buren in de straat die je vaag van gezicht kent, die je dan ineens amicaal op de schouder slaan en een lauw biertje en rauw sateetje in de hand drukken. Dat is sociale beleving optima forma. Dan nog wel.

Maar o, wee als je 1 straat verder woont. Dan kun je op alle gebied een rotschop krijgen. Laat staan als je nog (iets) verder woont.

Dit is de elementaire beschrijving van het rechtse gedachtegoed.

Reageer