Straalbezopen VVD’er walgt alleen al van het idéé om cannabis te legaliseren

Ik schaam me kapot en dit glas is leeg’

Floris Dekker (49) is fel tegenstander van de legalisering van cannabis. De VVD’er moet naar eigen zeggen niks van dat pauperspul hebben, en legalisering gaat er bij hem al helemaal niet in: “Walgelijk.”

Terwijl hij zijn Bourbon wegspoelt met een Château Margaux, fulmineert hij tegen het reguleren van de achterdeur. “Het speelt de georganiseerde misdaad volledig in de kaart. We zijn de hansworst van Europa: Brabant, de wietschuur. Ik schaam me kapot en hoor eens hier, dit glas is leeg!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij lopen dik achter nu. Kijk naar Amerika. Die zijn bakken met geld aan het verdienen. En hij ziet ook niet in dat dan de criminaliteit ook deels gaat verdwijnen. Daarintegen is dit gewoon eenbekrompen gedachten. Weet je hoeveel mensen er jaarlijks aan drank overlijden? En weed 0 🙂 Als hij weet wat waarom weed in de 1e instantie illegaal werd dan had hij niet zo dom antwoord gegeven.

Reageer
gravatar

Dit valt me nu weer zwaar tegen van De Speld.

Ik verwacht hier sarcastische berichtgeving met een vleugje absurdisme en slechts oppervlakkige realiteitszin.

Dit schuurt veel te veel aan tegen nieuwswaardige berichtgeving. Daarvoor kom ik hier niet!

Reageer
gravatar

Och, het joch is slechts aspirant-lid van de club. De heren Wiegel (Hans), Bolkenstein (Frits) en Kroes (Neelie) hebben blijkbaar nog steeds niet besloten deze snotnose de edele kunst van het souperen van een met de hand gedraaide gematteerde rakker bij te brengen.

Naar alle waarschijnlijkheid mag deze knul in een zijkamertje de gespreksverslagen van de dag uitwerken, terwijl de heren na afloop van een copieus diner de cederhouten doos weer eens laten rondgaan.

En inderdaad, dit glas is leeg, want de melk is op.

Reageer