Nieuw: Teevendeal Magazine

Elke maand nieuwe feiten over de bonnetjesaffaire

De commissie-Oosting komt met een maandelijkse glossy over de Teevendeal. In Teevendeal Magazine zullen elke maand nieuwe interviews en reconstructies verschijnen rond de bonnetjesaffaire op het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Hoofdredacteur Marten Oosting is trots: “Toen de minister ons verzocht om voor de derde keer een onderzoeksrapport uit te brengen, zeiden we: waarom geen glossy? Daarmee bereik je een groter publiek en je kunt beter aansluiten bij de doelgroep.” Teevendeal Magazine wil zich vooral richten op hoogopgeleide ambtenaren op het ministerie van Veiligheid en Justitie tussen de dertig en zestig jaar. Het eerste nummer is meteen een extra dikke zomereditie. Oosting: “We hebben een dubbelinterview met Yvon Jaspers en Cees H. Dat is echt een heel leuk gesprek geworden. Verder hebben we zes columns van Peter R. de Vries en twintig nieuwe sfeerreportages over de teringzooi op het ministerie. Een feest van herkenning voor onze lezers.”

In het midden van het magazine vindt de lezer een fraaie poster van Ard van der Steur. De bewindspersoon speelt bovendien een belangrijke rol in de rubriek Sorry Ard, waarin lezers hun excuses kunnen aanbieden, niet te verwarren met de rubriek Vraag het Fred. Daarnaast bevat elk nummer een kortingsbonnetje voor een wellness centre op Aruba.

Het ministerie wil geen commentaar geven op de komst van het maandblad. Volgens Oosting is dat niet verrassend: “Ze zijn bang dat ons magazine maandelijkse imagoschade gaat opleveren. Eigenlijk bestaan we al een jaar, maar tot nu toe werd het blad alleen intern verspreid omdat het niet naar buiten mocht komen.”

Nieuwe abonnees krijgen een gratis Kamerdebat als welkomstcadeau. Teevendeal Magazine ligt vanaf volgende week in de winkels. Een jaarabonnement kost 4,7 miljoen gulden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wow, Ard als centre-fold. Heftig.

In Nederland heb ik geen guldens meer. Dus om het abonnementsgeld te betalen moet ik even langs Luxemburg.

Reageer
gravatar

Het zal waarschijnlijk wel weer op azijnpissen lijken, maar dit moet mij toch van het hart: het is met die kosten van een jaarabonnement wéér een exclusieve VVD-aangelegenheid geworden. Want wie kan nou nog € 4.7 miljoen apart leggen? Hooguit het cohort belastingontwijkende VVD’ers en de groep die daaraan direct gelinkt is zoals Cees H., Willem H. (géén familie) en nog wat BN’ers als Klaas K., Jeroen P., Peter R. de V. en Humberto T.

Reageer
gravatar

het is vier komma zeven miljoen gulden dat is een goeie twee miljoen euro en dat kan een beetje steuntrekker echt wel betalen en ik kan het weten

gravatar

P.S.
De hierboven genoemde groep kan – met een weekje zakgeld- wel héél Aruba overnemen van de Amerikaanse gok-maffia. Dan hoeft men ook geen korting meer te bedingen op een weekendje wellness. En “Gast-vrouwen” worden op aanvraag bijgeleverd. Voor ware gelovigen wordt een tijdelijk huwelijk, voor de duur van de coïtus, gratis afgesloten en beëindigd door een gecertificeerd geestelijke uit de groep Al Quivolet.

gravatar

Ik zal u uitleggen waar wij de Teevendeal van betalen:

Productiekosten DWDD en Pauw eind mei – eind augustus 2016 € 4,5 mln

3 maandsalarissen Matthijs € 0,15 mln
3 maandsalarissen Jeroen € 0,05 mln

= € 4,7 miljoen. Prettige vakantie!