Lars ontdekt via Facebook dat zijn vriendin een Disney-prinses is

‘Ze heeft me nooit verteld dat ze Pocahontas is’

Hij dacht zijn vriendin na twee jaar redelijk goed te kennen, maar niets bleek minder waar. Lars van Weijk (24) uit Emmeloord kwam er woensdag achter dat zijn vriendin Chantal eigenlijk Disney-prinses Pocahontas is.

“Ik kon mijn ogen niet geloven”, stamelt een nog altijd verbouwereerde Lars. “Ik keek op haar profiel en het stond er echt: ‘I am Pocahontas!’. Ik wist van niks. Mij heeft ze altijd verteld dat ze was opgegroeid in Almere. Ze lijkt ook niet op een indiaan, maar daar heb ik misschien gewoon niet zoveel verstand van.”

Lars weet niet zo goed wat hij met het nieuws aan moet. “Aan de ene kant is het wel cool natuurlijk. Niet iedereen heeft een relatie met een Disney-prinses. Misschien ben ik nu zelf wel een prins. Maar ik zit er wel mee dat ze tegen me gelogen heeft. En ik heb een hekel aan wasberen.”

Of hij Chantal met het nieuws gaat confronteren, weet Lars nog niet. “Ik zag op haar profiel ook dat ze eigenlijk met mijn vader zou moeten trouwen. Ze hebben een match van 91%. Misschien moet ik het maar gewoon uitmaken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Opmerkelijk! Het is toch abnormaal dat mensen zomaar kunnen liegen over hun identiteit en dat alleen facebook de waarheid naar boven kan halen? Dat is toch absurd?

Reageer
gravatar

Ik ontdekte via facebook dat mijn vriend wilders is.

En nu ben ik opeens een Hongaarse vrouw met hoge hakken. Nu maar hopen dat niemand aangifte tegen mij doet op meldpunt-oost europeanen.

Wat een doerak is mijn vent toch!

Reageer
gravatar

Had min of meer zo’n zelfde ervaring januari vorig jaar. Toen bleek opeens de helft van mijn vrienden Charlie te heten.
Maar, Lars, kop op: na een maandje was alles weer normaal. Eventjes.

Reageer