Bron Basvb CC BY

Te koop: uitgewoond krot met authentieke details

Woning recent (1998) nog geheel gerenoveerd

Starters opgelet! In één van de gezelligste straten van de probleemwijk ‘Hoofddorp’ vind je dit sfeervolle krot, welke recent (1998) nog geheel is gerenoveerd en van een mislukte uitbouw is voorzien. Alle authentieke details zoals onhandige balken, muizen en asbest zijn nog aanwezig!

Indeling:

Begane grond: Entree met separate meterkast en trapopgang naar de vliering. Lichte woonkamer waarin handig gebruik is gemaakt van de ruimte door de nette keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een broodrooster voor het raam te plaatsen. Moderne beschimmelde badkamer, inclusief toilet met fonteintje, welke ook als douche gebruikt kan worden. De badkamer geeft via een raam toegang tot de tuin op de Randstad.

1e verdieping: Vliering met knus laag plafond. Twee ruime slaapkamers (voorheen nul), gescheiden door een lekkage. Eventueel is hier de mogelijkheid om een (schuin aflopend) zonnig dakterras op het noorden te realiseren.

Interesse in deze woning? Deze is al verkocht, welke wij hier over zes weken zullen vermelden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoofddorp? Dat is vast op de aanvliegroute van Schiphol, vlak naast de snelweg. Dus vanwege de bereikbaarheid en de goede verbindingen zullen ze misschien nog extra geld vragen!

Reageer
gravatar

Een wolkenkrabber van een kilometer hoog? Dat getuigt van economisch denken, beste Iemand, maar je vergeet dat Nederland op één groot gasveld ligt. Als al het gas is gewonnen en alle uitkeringen op zijn, steekt deze torenflat nog maar luttele meters boven NAP uit en vertrekt de migratie-karavaan naar beter betalende oorden. Wat doe je dan met een flat die 500 kelderetages zonder uitzicht? Die raak je toch aan de straatstenen niet meer kwijt?

gravatar

Niet te vergeten natuurlijk de ruime tuin inclusief begroeiing van een meter hoog en een moderne doorkijk schutting type heras :p

Reageer
gravatar

Dit is gewoon een pand dat nog pas anderhalf jaar geleden -volledig gerenoveerd- werd toegewezen aan oosterse asielzoekers. Die hebben het met veel moeite aangepast aan hun ideale beeld (van VT-Wonen) en zo geschikt gemaakt voor de volgende exotisch bewoners. Open slaapkamer op het Oosten, open kampvuur midden in de huiskamer en alle ‘kruis’balken verwijderd.

Reageer
gravatar

Dan dus wel heel geschikt gemaakt voor toewijzing aan de volgende asielzoekers!

Nu ik er over nadenk kunnen ze die 6000 euro zorgkosten per persoon het beste besteden bij Ernst Jansen Steur en Mark Van Nierop (beter bekend als de ‘horror- tandarts’).

gravatar

Geen eerlijke advertentie. Je moet natuurlijk wel alles erbij schrijven.
Vorige week heb ik nog gebeld met de vraag of er wel erfpacht op zat. Nou mooi niet, het pand bleek op eigen grond te staan.

Oplichters!

Reageer
gravatar

En dan hebben we het nog niet eens over de buren gehad. U begrijpt vast wel waarom niet.