Bron Flickr - IndianBio CC BY

Oranje vetvlekken in de mondhoeken: fashion of spaghetti?

'Al mijn vriendinnen doen het'

Je ziet het steeds vaker op straat: Mensen met oranje vetvlekken in hun mondhoeken. Het geeft je een ‘casual’ maar toch ook brutale uitstraling. Iemand met oranje mondhoeken zegt eigenlijk: Het maakt mij niet uit wat jullie van mij denken. Dit is wie ik ben. Wie ben jij om te oordelen over mijn mondhoeken?

Sinds ze Lady Gaga begin dit jaar met een oranje mondje een concert zag geven, smeert de 16-jarige Ashley voor het uitgaan haar mondhoeken in met spaghettisaus: “Ik vind het gewoon mooi. Mijn moeder vindt dat ik er nog niet oud genoeg voor ben, maar het is ook gewoon mijn leven. Al mijn vriendinnen doen het.”

Moeder Marjan ziet met lede ogen aan hoe haar dochter zich optut: “De jeugd is zo gericht op uiterlijk. Ze staat dan ruim een kwartier met een bord spaghetti voor de spiegel om zich op te dirken. Maar dat heeft ze helemaal niet nodig, ik vind persoonlijk naturel veel mooier.” Vader Marco deelt de zorgen van Marjan: “Ik snap ook niet wat er mooi aan is. Het is gewoon spaghetti.”

Volgens sommige fashionista’s zijn de spaghettihoekjes echter alweer achterhaald. Vorige week trad Justin Bieber op met spinazie tussen zijn voortanden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo zie je maar weer eens dat alle mode weer terugkomt. Dat had ik vijftig jaar geleden al.
Net als Donald Duck. Die had het zelfs in allebei zijn mondhoeken.

Jullie moeten trouwens de groeten van mijn collega Bassie hebben!

Reageer
gravatar

Nee dan die blauwe dingen in haar oren, ook weer zo’n fashion statement. Ik zie het ook bij meisjes van 12-13 jaar steeds vaker.

Dat kan toch niet goed voor je zijn.

Reageer