Rutte: PvdA had nooit akkoord mogen gaan met snelheidsverhoging

Nieuwe verkeersdoden gevolg van lakse houding sociaal-democraten

De sterke stijging van het aantal verkeersdoden op 130km wegen komt wat premier Rutte betreft rechtstreeks op het conto van de Partij van de Arbeid. Hij verwijt met name Samsom gebrek aan ruggengraat toen hij akkoord ging met het VVD-voorstel om het aantal 130km wegen fors uit te breiden.

“Het past niet bij de PvdA om dit soort populistische maatregelen te accepteren. Juist van sociaal-democraten verwacht je dat ze het algemene belang in het oog houden,” aldus premier Rutte. “Ik vind het moeilijk te verkroppen hoe makkelijk de PvdA zich voor ons karretje heeft laten spannen. Je zag het ook met het hoger onderwijs, de afschaffing van de sociale werkplaatsen en het Nederlands Forensisch Instituut. Onbegrijpelijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij hebben zojuist eigen kiezersonderzoek laten verrichten, net als vorige week. Deze week willen wij dat de maximumsnelheid teruggaat naar 120.

gravatar

Acht zetels voor de PvdA ? Zijn er nog zoveel kiezers die niet in de gaten hebben dat de PvdA al jaren een bijwagen van de VVD is ?

gravatar

Ja. die zeldzame restkiezers geloven Diederik Samson nog op zijn blauwe ogen; ze weten niet dat het contactlenzen zijn. Vals, net zoals zijn haarstukje. De verantwoordelijke VVD-minister neemt haar ministeriële verantwoordelijkheid niet. Samson was weer eens te laat weggesprint en krijgt nu de blaam die eigenlijk de VVD toekomt.. Eigen schuld, genoeg geluld.

gravatar

Ja, de VVD heeft de PvdA aardig tuk. Niet alleen zijn de bewindslieden en kamerleden van de PvdA zo gehersenspoeld dat ze de meest grove plannen van de VVD steunen, maar ze verliezen ook nog een hoop zetels daardoor.
Een win-win situatie voor rechts dus. En een verlies-verlies situatie voor beschaving en menselijkheid. De EU zal blij zijn.

Reageer
gravatar

Meneer Wilders ? Waar meneer Erdogan een gorilla is, is meneer Wilders de anti-gorilla.
Zet ze samen op een apenrots en laten ze elkaar vlooien en toetakelen (met dank aan de Telegraaf, bij wijze van grote uitzondering).

gravatar

Alsjeblieft Corrie, iedereen heeft recht op zijn of haar eigen mening, echter zijn wij collectief die van jou wel zat.

Met vriendelijke groet,
Prof. dhr. Smachtman

gravatar

Onzin! De meeste 130-zones zijn geïntroduceerd tijdens Rutten-1. Geert is dus eigenlijk door zijn gedoogrol in dat Kabinet verantwoordelijk voor deze verkeersdoden!