Bron YT rappie jansen

Ook Frans Bauer met verborgen camera naar Joran

Bananasplit-presentator geeft moordenaar taart van papier-maché

Na Peter R. de Vries en John van den Heuvel is ook Frans Bauer met een verborgen camera naar Joran van der Sloot gegaan. De Bananasplit-presentator haalde een guitige grap uit met de moordenaar.

Op de hilarische beelden is te zien hoe Joran in de gevangenis een slagroomtaart met een vijl krijgt. De taart blijkt echter van papier-maché, tot ontsteltenis van de crimineel. Bauer spreekt van ‘unieke beelden’: “Het komt niet heel vaak voor dat Joran op verborgen camera wordt vastgelegd zonder een bekentenis af te leggen. En het was vooral supergrappig.”

Na de opnames stak Joran met de vijl een productieassistente dood. “Dat was wel een smetje, maar verder ging hij er heel sportief mee om”, aldus een glunderende Bauer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Joran komt nu met een voordelige aanbieding: iedere bezoeker krijgt een volstrekt unieke bekentenis van Joran. Bij mijn recente bezoek aan zijn **** cel, kreeg ik, tegen bijbetaling van € 5.000,- een exclusieve bekentenis m.b.t., The Dead Parrot uit Monty Python’s Flying Circus. Op basis van dit document zijn eindelijk John Cleese en Eric Idle vrijgesproken.

Reageer
gravatar

Zwartbalkje en meervoudig moordenaar van U. heeft -via diplomatieke post- bericht ontvangen van Joran v.d. Sloot. Joran biedt hem aan ook de moorden op Els Borst en zijn Van U.’s zuster te bekennen, op voorwaarde dat hij zijn straf mag uitzitten in een viersterren-cel in Nederland; met aftrek van voorarrest en toekenning van een 10 inch tablet van Samsung..

gravatar

Het schijnt dat Joran ook een verborgen camera had en daar heeft hij Bauer mee gefilmd. Helaas stonden daar ook de beelden van de moord op Nathalie op, maar die zijn nu dus weg. Jammer.

Reageer
gravatar

Met mij gaat het gied, dank je lekker ding. Weinig last van Joan van der S. Heerlijk om op die manier getrouwd te zijn. En in Peru heb je ook heerlijke duinen…