Frits van de Beek uit Gorinchem zal dit zeker herkennen

9 dingen!

Ben jij Frits van de Beek? Ben je 29 jaar oud en kom je van oorsprong uit Gorinchem? Dit zijn negen dingen die je vast nog herkent!

1. Deze straat

Schermafbeelding-2016-04-05-om-13.14.03

Dit is de straat waar je opgroeide, Frits!

2. Deze route

Zo fietste jij naar school. Elke dag weer.

3. Dit meisje

Dit is het meisje dat je op weg naar school een keer ontmoette. Je wilde alles doen om haar hart te veroveren.

4. Deze lepel

soup-spoon-554063_1920

Dit is de enige lepel van zijn soort in de bestekla van Frits van de Beek. Alleen jij weet wat deze lepel met de vorige foto te maken heeft!

5. Dit huis

Mensen die Frits van de Beek heten en die 29 zijn en uit Gorinchem komen, weten precies wie in dit huis woont. Inderdaad: het is waar het meisje uit je dromen uiteindelijk naartoe is verhuisd met haar Noorse vriend.

6. Je hondje Smikkel

dog-1022538_1920

Omdat je wel begreep dat een nieuwe poging met je lepel niet ging werken zette je deze hond in. Je weet nog wel hoe hij heet, toch Frits? Inderdaad, het is die trouwe Smikkel.

7. Deze agenten

noorse_agenten

Dit waren de agenten die je toen afvoerden naar een grijs gebouw in Trondheim. Je hebt Smikkel sindsdien nooit meer gezien. Maar als je Frits van de Beek heet en 29 jaar oud bent zal je hem zeker nog herinneren!

8. Deze kamer

mental_hospital

Als je Frits van de Beek uit Gorinchem bent dan ken je deze plaats ook nog wel! Je hebt er heel veel tijd doorgebracht, dat zal je niet snel vergeten!

9. Deze lepel

soeplepel

Het is niet dezelfde lepel als in je ouderlijk huis. Hij is groter, logger en minder meelevend. Maar je moet roeien met de riemen die je hebt. Alleen Frits van de Beek (29) uit Gorinchem weet wat je hiermee van plan bent!

Ben je Frits van den Beek uit Gorinchem en vind je dit herkenbaar? Like en deel het met je vrienden!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik herken het allemaal niet maar het hadden zomaar dingen kunnen zijn die ik wel herken, dus ik like, share en subscribe toch maar.

Reageer