Snapchat komt met nieuwe manieren om foto’s van je piemel naar vreemden te sturen

App hoopt ook op branded piemels

Je piemel aan vreemden laten zien zal nooit meer hetzelfde zijn. Snapchat gaat haar gebruikers nieuwe manieren bieden om elkaar foto’s van piemels te sturen.

Waar gebruikers eerder alleen van tevoren opgenomen video’s naar anderen konden sturen, kunnen gebruikers voortaan ook live-video’s van hun piemels aan vreemden laten zien. Bovendien introduceert Snapchat een audiofunctie. “Als je bijvoorbeeld geen zin hebt om je piemel te laten zien, of het is te donker, dan kan je gewoon met je piemel tegen de microfoon aan tikken, of aan andere mensen vertellen dat je een piemel hebt,” licht Snapchat-oprichter Evan Spiegel toe.

Snapchat hoopt met de nieuwe opties serieuze partijen over te halen hun piemels te laten zien. Grote media als BBC en Metro hebben inmiddels kanalen waarnaar lezers piemels sturen. Ondanks die interesse van serieuzere bedrijven zoekt Snapchat nog altijd naar een verdienmodel. Sinds kort experimenteert de app bijvoorbeeld met advertenties op piemels, maar ook met branded piemels, bijvoorbeeld van Coca Cola.

Hoewel via Snapchat dagelijks meer dan vijf miljard foto’s van piemels aan vreemden worden verstuurd, worstelt het bedrijf met zijn imago. Onterecht, volgens Spiegel: “Snapchat is niet alleen voor piemels, het is ook heel geschikt om bijvoorbeeld aan iedereen foto’s van je tieten te sturen. We gaan er de komende tijd naar kijken hoe we dat kunnen stimuleren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Complimenten, ze zijn op de goede weg voor hun verdienmodel!

De klassieke formule heet: BBB; Babies, Borsten en Beesten!

Oftewel: SV; Seks Verkoopt!!

Dus ik zeg: doorgaan!
– Piemels: GOED!
– Tieten: GOED!

Op naar de harde porno! (GOED!)

David Ogilvy

Reageer
gravatar

Al die moderniteiten, ik weet het niet hoor. Ik heb een hele mooie lange regenjas in de kast hangen voor dit soort bijzondere gelegenheden. Mensen hoeven dan niet meer te twijfelen of het wel echt is. Ik vind dat wel zo eerlijk.

Reageer
gravatar

Goed informatief artikel. Op deze manier kan ik bij mijn toekomstige avontuurtjes, in de duinen bij Scheveningen, de linkse gekkies er zo uithalen. Het is algemeen bewezen dat linkse gekkies een kleine piemel hebben.

Een formaat piemel zoals bij Joep kom je niet vaak tegen. 😉

Corrie.

Reageer
gravatar

Lieve, mooie Corrie,
Je was ook van die van moj sterk onder de indruk. Hij paste nauwelijks. Tot binnenkort, op de blanke top der duinen…

Je Samir

gravatar

Sorry, sorry, sorry, Corrie!
Ik ben alwéér te vroeg gekomen 😮
Ik dacht: ik warm mezelf vast even op…

Toch tot gauw een keertje?

Je Samir

gravatar

Wat denk je Samir? Dat ik een avontuurtje wil met iemand met vermoedelijk een Noord-Afrikaans uiterlijk en met een moralistische beperking?

Keep on dreaming!

Corrie.

gravatar

Toen ik hoorde van de chirurgische ruimte creërende ingreep was ik enigzins ontroerd. Toch kan ik daar geen accodatie aan verbinden. Puur omdat u het bent.

Ik hoop dat Joep na de nieuwe aanpassingen ter gunste van mijn omvang niet zal verdwalen in de zilte grotten der uwer lendenen .

gravatar

Ja. Een jongen met een ‘branded’ lid werd eens aangereden en belandde met een gebroken been in het ziekenhuis.
Een ouder verpleegster die hem moest wassen vertelde bij het overdragen aan haar jongeren collega dat hij ‘I Am sam’ op zijn piemel had staan.
De jonge verpleegster zag echter bij het wassen iets heel anders verschijnen: ‘I Amsterdam’.
Hij bleek gesponsord door de gemeente.

Reageer