Shutterstock / Comeback Images

Shutterstock / Comeback Images

Man die geslachtsdeel Meneertje Pik noemt nog steeds vrijgezel

Een man die zijn geslachtsdeel consequent Meneertje Pik noemt, is nog steeds vrijgezel. Tot die conclusie kwam hij vandaag tijdens het jaarlijkse Meneertje Pik zomerfeest, dat hij elke zomer in zijn tuin organiseert ter ere van Meneertje Pik.

“Het is raar dat het zo gelopen is,” zegt Casper (niet zijn echte naam) “al mijn vrienden hebben inmiddels wel gewoon een partner.  Maar wat doe je eraan? Meneertje Pik en ik zijn er de persoon niet naar om bij de pakken neer te zitten. Wij hopen heel snel een leuke dame tegen te komen.”

Casper vermoedt dat zijn vrijgezelle status iets te maken heeft met zijn woonplaats. “Meneertje Pik en ik wonen in Baarn. Voor vrouwen in de grote stad is dat toch een obstakel. Vandaar dat ik van plan ben om een Meneertje Pik Presents: De Meneertje Pik Boerenmarkt te organiseren, zodat die vrouwen met hun eigen ogen kunnen zien dat er ook buiten de stad genoeg te beleven valt.”

En dan zijn er toch tranen. “Het is zo verdrietig om altijd maar alleen te zijn,” zegt Casper. “Altijd thuiskomen in een leeg huis, nooit iemand om mijn diepste gevoelens mee te delen.” Hij staart een paar seconden verslagen voor zich uit, maar hervindt plots weer zijn goede humeur: “Gelukkig heb ik Meneertje Pik nog!”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *