Antonio Guillem / Shutterstock

Antonio Guillem / Shutterstock

5 tips om ervoor te zorgen dat je in gesprek met een man niet naar zijn penis staart

Staren naar penissen is een veelvoorkomend probleem. Het is niet leuk als je erop betrapt wordt en de man kan het idee krijgen dat jij hem ziet als object. Gelukkig kun je met deze 5 tips voorkomen dat je ogen afglijden naar de penis van je gesprekspartner.

1. Zoek een focuspunt op het voorhoofd
Je zou het niet zeggen, maar vrijwel ieder voorhoofd heeft een onderdeel waar je op kunt focussen. Dit kan een moedervlek zijn, maar vaak is een rimpel nog makkelijker om uit te kiezen.

2. Tel alle haartjes van zijn baard of snor
Merk je dat je blik toch alweer naar beneden afdaalt? Stop dan bij de snor of baard en ga simpelweg alle haartjes tellen.

3. Maak een boodschappenlijstje
Soms is aan iets heel anders denken de beste afleiding. Maak in je hoofd een boodschappenlijstje van een lekker recept, zoals een groentestoof. Vermijd daarbij wel de aubergine, courgette of andere voedingsproducten die lijken op de vorm van de penis van je gesprekspartner.

4. Besef dat de man ook een persoon is
De man met wie je een gesprek hebt is net als jij een individu met gevoelens. Bedenk hoe zijn familie of vrienden tegen hem zouden praten. Dit kan helpen om hem als een persoon te zien.

5. Luisteren
Een laatste redmiddel dat nog zou kunnen helpen is luisteren naar wat de man zegt. Door je te concentreren op zijn woorden zal de behoefte om naar zijn penis te staren als het goed is afnemen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *