Bron Flickr - Jac. janssen CC BY

Bouwvakkers Geldrop nagefloten door vogels

‘Ze zien ons als lustobject’

De bouwvakkers in Geldrop zijn er klaar mee: dagelijks worden ze nagefloten door voorbijvliegende vogels. Metselaar Stef Hougaarts luidt de noodklok: “Het komt heel bedreigend over. Die vogels zien ons kennelijk alleen maar als lustobject. Van eksters verwacht je het nog, maar zelfs lijsters doen eraan mee. Walgelijk vind ik het.”

De gemeente staat machteloos. Wethouder Gert van Dalen: “Als gemeente vinden we het belangrijk dat bouwvakkers kunnen werken in een bouwvriendelijke omgeving. Het is intens verdrietig dat er zangvogels zijn die dat onmogelijk maken. Helaas is er niets tegen te doen. Die beesten gaan over lijken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het probleem van vogels is, dat ze gewoon niet hun snavel kunnen houden.
Dit zorgt natuurlijk voor ongemakkelijke situaties, maar dit is simpel op te lossen met een beetje ducttape.

Reageer