Psychopaat wil eerst carrière maken voordat ze een baby steelt van kraamafdeling

'Natuurlijk droom ik er van om andermans baby aan mijn borst te leggen'

De 25-jarige psychopaat Linda wil nog een paar jaar wachten voordat ze iemands baby steelt van de kraamafdeling van het ziekenhuis. Op die manier kan ze zich eerst richten op haar carrière.

“Natuurlijk droom ik er ook van om op een dag andermans baby aan mijn borst te leggen,” zegt Linda. “Maar dat lijkt me wel een enorme verantwoordelijkheid. Ik vind het belangrijk om eerst mijn zaakjes op orde te hebben. Om te beginnen moet ik een leuk huisje vinden in een afgelegen bos waar niemand ons kan vinden.”

Bovendien wil Linda nog van haar leven genieten voordat ze aan een gestolen kindje begint. “Ik wil ook nog andere dingen kunnen doen, zoals reizen of schapen doodsteken en baden in hun bloed.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben onder de indruk van Linda haar wijsheid. Ze is haar tijd vooruit. Ze weet goed in de hectiek haar balans te bewaren tussen werk en prive. Ze zal later wel een guru worden in de TBS kliniek als ze daar terecht komt aan het eind van haar carriere.

Reageer
gravatar

Voor een jonge meid heeft ze enerzijds nogal een lange bucketlist, anderzijds is het dramatisch dat ze zich al (zó vroeg) vastlegt op een stereotype relatie als moeder, met andermans kindje aan de borst. Veel jonge vrouwen geven de voorkeur aan jonge vaders van andervrouws’s babies. Na baar-moeders nu dus ook borst-moeders

Reageer
gravatar

als ik een tip mag geven met betrekking tot het schapenbloed als je het even een minuutje op vol vermogen in de magnetron doet is het heerlijk warm om in te badderen kan ook met het schaap er nog omheen maar dan moet het wel iets langer

Reageer
gravatar

Wel tijdens dat genieten ook even een kind baren want anders heeft het aan de borst leggen van andermans baby niet zo veel zin.