Bron YT - Nieuwsuur

Neem geen snoep aan van vreemde ombudsmannen!

Verdachte ombudsman spreekt kinderombudsmannen aan in regio Den Haag

Kinderombudsmannen opgelet! Niet met vreemde ombudsmannen praten, ook niet als ze je snoep aanbieden. Draai je meteen om en ga naar huis. Waarschuw je ouders of de Tweede Kamer.

Den Haag wordt de laatste tijd geteisterd door een verdachte ombudsman die kinderombudsmannen benadert vanuit een wit geblindeerd busje. Hij probeert kinderombudsmannen mee te lokken met verhalen over zijn zieke hond, om ze vervolgens te drogeren en in het geheim een ontslagcontractje te laten tekenen.

De politie vermoedt dat de verdachte ombudsman betrokken is bij de recente verdwijning van kinderombudsman Marc (52). Kijk goed uit! Zorg dat jij niet de volgende bent.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Merk op: links op de achtergrond achter de verdachte tracht een moedertje nog een snel een zestal bijslagkindertjes in een winkel verbergen. Opname is gefotoshopped. Jammer, toch wel van dat troosteloze blauwe Erdogan-pak, men kleedt zich ambtshalve steeds minder correct. Wibraatje of Zeeman?

Reageer
gravatar

Tja, dat krijg je ervan als VVD’rs hun VVD vriendjes rommelen in baantjes van de (semi) overheid. Lekker binnenlopen en je hoeft niets te kunnen alleen te zorgen dat je VVDvriendjes je de hand boven je hoofd houden. En Murk Ratte lacht er maar weer eens om. Met zijn rattenbanken vriendjes.

Reageer