Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Boze buurman heeft nieuwe brievenbussticker

De 59-jarige Peter wil dit jaar voorkomen dat hij tijdens Sint Maarten opnieuw de hele avond met gordijnen dicht, lampen uit en gehurkt achter de bank moet zitten. Net als tijdens Halloween. Hij heeft daarom bijtijds de nodige voorbereidingen getroffen: een nieuwe brievenbussticker.

Het is niet zo zeer dat Peter geen snoep in huis heeft. “Leuk bedacht dat Sint Maarten volgende week, maar ik hou liever alles voor mijzelf”, vertelt hij. “Daarnaast wil ik lekker ongestoord op de televisie naar Bridget kunnen kijken bij RTL Boulevard onder het genot van Haribo kersen, Bounty’s en een mega Frisia-spek.”

“Geen zingende kinderen met lampionnen meer aan mijn deur, alleen mijn grote vriend Johnny van Thuisbezorgd”, zegt Peter. Hij knabbelt wat aan zijn snoepketting: “Donderdag patatdag! Dat neemt niemand mij ooit af.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *