Vrolijke single op zoek naar gezellig maatje om hem van inktzwarte depressie te redden

Lijk jij een beetje op zijn ex-vrouw? Reageer dan snel!

De enthousiaste vrijgezel Martin (49) is op zoek naar een gezellig maatje om hem uit zijn bodemloze dal te trekken. Martin heeft een passie, twee labradors en een inktzwarte depressie.

Martin is spontaan, avontuurlijk en sportief. Hij sleept zichzelf graag van zijn bed naar zijn tuinhuisje om een touw te zoeken. In zijn vrije tijd maakt Martin wel eens een strandwandeling om met een lege blik naar het golvende water te staren, dat uitnodigend tegen de rotsen te pletter slaat.

Lijk jij een beetje op Charlotte, de ex-vrouw van Martin? Of heb je desnoods twee kinderen die iets weghebben van Koen en Lotje toen hij ze voor het laatst zag? Dan zijn Martin en jij een match! Reageer snel, voordat het laat is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Om uit een depressie te komen, moet je afmaken waar je aan begonnen bent, anders gaat dit nooit lukken. Hij gaat naar zijn tuinhuisje om een stuk touw te zoeken.
Mooi!
Nu het klusje nog afmaken

Reageer
gravatar

Controleer wel eerst even of het tuinhuisje niet een bouwpakket was van “Jippie ja-ja, jippie jée”.
Productie-series uit de periode 2002-2014 hebben de neiging in elkaar te donderen als er een dood gewicht aan de nokbalk komt te hangen

gravatar

dat zijn mensen die alleen kunnen staan, of zowel alleenstaanden. Arme mensen. Zou er ook depressief van worden.