Man drie uur vast in elevator pitch

Een ambitieuze ondernemer heeft vanochtend ruim drie uur vastgezeten in een elevator pitch. De bedoeling was dat hij in een halve minuut over zijn ondernemingsplan zou pitchen op een beurs voor startups, maar na een aantal uur moest hij worden gered toen een heldhaftige toehoorder opmerkte dat zij er ‘echt geen touw aan vast kon knopen’.

De man is nog niet bekomen van de schrik: “Ik hoorde mezelf ratelen en dacht ‘ik kom hier nooit meer uit!’”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een beetje chaotisch aandoende flowsheet. Er zijn drie (3) gloeilampjes in verwerkt; met dat soort ontoereikende verlichting is het geen wonder dat men van de ladder dondert en builen valt. Maar het kan natuurlijk ook een muurschildering zijn op de vacante muur in het Rijksmuseum voor de beide Rembrandt’s die nu in het Louvre hangen? Is dat trouwens niet Wim Pijbes die zelf muurvullend aan de slag is, om kosten te besparen?

Reageer
gravatar

Wat is eigenlijk een bovennemer?
Is dat een afnemer van de bovenleiding?
Een trein, tram of trolleybus dus?

Dan zijn ondernemers dus eigenlijk van die metro’s.

Stukje Verklaring om een Plekje te geven

gravatar

Ik heb eens 5 uur vastgezeten op een wc na een grote boodschap, ´´daar zat echt een luchtje aan´´. Gelukkig ben ik er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

Reageer