‘Trillingen in heelal veroorzaakt door gasboringen in Groningen’

Overlast in sterrenbeeld Sagittarius

De trillingen die het heelal teisteren zijn een direct gevolg van de gasboringen in Groningen. Dat stellen de NASA en belangenorganisatie Groninger Bodem Beweging, die minister Henk Kamp oproepen om de boringen te beperken: “Anders bestaat de Aarde over 5 miljard jaar misschien niet meer.”

De zwaartekrachtgolven zijn voelbaar in grote delen van het heelal. Op sommige plaatsen is de overlast groot: het sterrenbeeld Sagittarius werd al compleet weggevaagd en eventuele inwoners van de Virgocluster moeten dit voorjaar verplicht een helm op.

Minister Kamp wil niet op de zaken vooruitlopen: “Ik wil eerst zorgvuldig onderzoeken of de trillingen inderdaad het gevolg zijn van onze gasboringen. Ik neem over 1,5 miljard jaar een nieuw besluit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De last van de ambtelijke verantwoordelijkheid wordt Henk Kampecht te zwaar. Hij heeft nu al aangekondigd zich niet meer herkiesbaar te stellen. Als gecertificeerd VVD’er heeft hij van de Gasunie een astronomische transfersom aangeboden gekregen om straks als CEO en voorzitter van de RvC van Gasunie te worden. Wat wil je, hij kent het ambtelijk apparaat, hij kent alle lobbyisten persoonlijk en hij weet hoe de hazen lopen c.q. de slakken kruipen in Den Haag. Ik zeg: DOEN, Henk. Ingrid roept ook al volmondig JA!

Reageer
gravatar

ik lees in een reactie,WEER DIE NOORDELINGEN!!!!Maar beste westerling,het zijn wel die hufters uit Den Haag!!! die onze mooie profincie om zeep helpen hoor!!!!

Reageer
gravatar

Causaal verband verkeerd begrepen. Onderzoek toont aan dat ‘t andersom is, maar de auteurs van dit artikel negeren dat volledig. In werkelijkheid blijken de gasboringen te zijn ontstaan door de trillingen in ‘t heelal. Beetje jammer, dit artikel.

Reageer