Qorki Kep III wil alleen binnen de ringen van Saturnus wonen

'Ik ben toch geen pauper?'

Qorki Kep III wil absoluut niet buiten de ring wonen. Dat maakte de Saturniaan bekend bij de koffieautomaat op zijn werk.

“Het is misschien een beetje duurder daar, maar buiten de ringen is er gewoon geen leuke atmosfeer,” vertelt Qorki. “Trouwens, ik ben toch geen pauper?” De account manager heeft naar eigen zeggen al “een leuk optrekje” op het oog. “Nog geen vijf minuten van het centrum. De erfpacht en de windsnelheden van 500 meter per seconde neem ik dan maar voor lief.”

Qorki ziet het niet zitten om een goedkoper huis zoeken op iets grotere afstand van de waterstofrijke kern van de gasreus. “Als je dan toch buiten de ringen zit kan je net zo goed op Neptunus gaan wonen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is de Kieler Bocht niet wat dichterbij? Maar ja, al die kerncentrales daar lozen hun koelwater tussen onze haringen, daarom zijn haringeters in Nederland zo hyper-actief.

gravatar

Polonium is moeilijk verkrijgbaar; de enige fabriek staat in Minsk, eigendom én hofleverancier van Vlad Poetin. Zelfde methode als bij de Thyrax-fabrikant; ooit een stevig monopolie opgebouwd, maar het patent verloopt en dan is productie niet meer optimaal winstgevend.

gravatar

Maar hoe zit het dan met dat immigratiebeleid daar op Neptunus, volgens mij was dat behoorlijk aangescherpt.
Nee, daar maak je geen enkele kans.

Reageer