Gortdroge mandarijn ziet er heerlijk uit

Ook nog in de aanbieding!

De gortdroge mandarijn die vanmiddag bij de supermarkt werd gekocht ziet er heerlijk uit. De fel oranje kleur, de glimmende schil, en ook nog in de aanbieding! Eigenlijk duidt niks erop dat deze fraaie vrucht van binnen goor is. Toch is het zo.

Vanbinnen zit de prachtige kutmandarijn vol met pitten, de mooie schil gaat er tergend moeilijk af en de witte vellen blijven aan de vingers plakken. Het schitterend schrale stuk fruit heeft een zompige structuur en een walgelijke smaak. Na één partje is duidelijk dat het een uitmuntende keuze is geweest om twee netjes vol van deze heerlijke gortdroge mandarijnen te kopen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelogen. Fruit in de aanbieding is altijd lekker, want overvloedig, dus rijp.
Tomaten daarentegen. Maar ja, die moet je ook niet schillen, en als je over de pitjes gaat zeuren ben je echt een watje.

Reageer
gravatar

is de speld stiekem aan het transformeren in een foodblog dit is al het derde voedselgerelateerde bericht in anderhalve dag tijd en zelfs het vierde als je die zuurpruim van een mirjam meetelt

Reageer
gravatar

Dat is geen mandarijn, dat is een bittersinaasappel. Droog, vol met pitten, en behoorlijk bitter van smaak. Maar zeer geschikt om marmelade of sinaasappellimonade van te maken.

Reageer
gravatar

BELACHELIJK!!!! We worden weer van alle kanten een oor aangenaaid, supermarkten denken dat ze alles kunnen flikken in dit land. Nou, ik ben er KLAAR mee!!!!!!!

Reageer