Shutterstock / Oksana Mizina / Runrun2/ StudioSpeld

Shutterstock / Oksana Mizina / Runrun2/ StudioSpeld

Met dit verspakket hoef je zelf alleen maar alles toe te voegen

Lekker én makkelijk: het nieuwe verspakket van de PLUS. Je hoeft alleen maar wortels, tomaten, een halve bloemkool, rijst, kip of een vleesvervanger, een sneetje brood, augurken, olie, zout, kruiden en alle andere ingrediënten toe te voegen en je hebt een complete maaltijd.

“De lege doos is superhandig om de ingrediënten die je zelf toevoegt in naar huis te vervoeren”, zegt een woordvoerder van de supermarkt. “Op die manier heb je alle verse ingrediënten al op handige wijze bij elkaar, ja, ‘verpakt’.”

“Het recept kun je online opzoeken. Kijk, er staan een url-link en een QR-code in de doos, voor elk wat wils. Ons verspakket is in één woord gemak. En gemak, ja, dat dient de mens.”

Er zijn verschillende varianten van het verspakket, zoals Hollandse tomatensoep en Franse ragout. De pakketten kosten 5,99, maar zijn nu tijdelijk in de aanbieding met 25% korting.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gezien de foto zijn de bakjes veel te klein. Zelfs te klein voor de tomaten in de linkerhoek van de foto!

Bovendien moet alvorens het “vullen” van het doosje, het milieuonvriendelijke plastic worden verwijderd. (Met een door de klanten meegebracht schaar?)

Ik vrees ook dat weinig klanten bereid zijn om voor het doosje 5,99 euro 25 procent korting neer te leggen.

Sonja heeft dit keer eens gelijk, vind ik.

Reageer
gravatar

Inderdaad Sonja, het is geen van de door jou genoemde redenen. Het is 100% DE SPELD, de uitvinder van de zakjes instant water. Dit waren flesjes met op de bodem een wit poeder; je behoefde te voorzien van genoeg water, om een flesje water te krijgen.