98% van mensen die zeggen onderweg te zijn heeft schoenen nog niet eens aan

Zeker de helft daarvan ligt nog op de bank

Van de mensen die tegen jou zeggen dat ze onderweg zijn heeft 98% nog niet eens zijn schoenen aan. Dat blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau Motivaction.

Zeker de helft van de 98% ligt zelfs nog op de bank op het moment dat ze jou een Whatsapp-bericht sturen. Zij hebben nog niet ontbeten, hun tanden nog niet gepoetst en werden eigenlijk pas wakker toen jij ze op het afgesproken tijdstip vroeg waar ze waren. 27% daarvan heeft een paarse onesie aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit fenomeen ervaar ik helaas ook met mijn studenten. 15 min. na de lezing gestart is, krijg ik vaak een whatsapp van “prof. we komen eraan”. Eindtand is dat mijn lezingen louter door oosterse studenten gevolgd worden, daar leeft die mentaliteit nog niet.

Hoogachtend,

Prof. B. de Bouwer

Reageer
gravatar

@Nudist67
Dat vroeg ik me dus ook af, hoe hoog zou dit percentage liggen in bijvoorbeeld Ethiopien? Hoe sterk is de factor schoenen in dit onderzoek?