Video: Jammer! Talentloze droplul speelt piano op Amsterdam CS

Filmpje nauwelijks gedeeld

Vandaag dook een video op van een talentloze droplul die piano speelt op station Amsterdam CS. Het filmpje wordt nauwelijks gedeeld op sociale media. Bekijk het hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom “talentloze droplul” ? Hij kan niet spelen, heeft heeft het duidelijk nog nooit gedaan/geleerd, er staat een piano en probeert wat. Wat is daar mis mee ? Betere titel ware: nog nie zo makkelijk nie…

Reageer
gravatar

Wat is hier verkeerd aan?? Deze man toont lef! Degene met hun waardeloze commentaar……Ga er zelf eens zitten!Wedden dat jullie niet durven…..

Reageer
gravatar

Hij heeft wel oren aan zijn hoofd, want hij verbetert zichzelf na iedere verkeerde toon. Jammer dat zo iemand voor droplul wordt uitgemaakt Typisch woordgebruik van de talentlozen onder ons!

Reageer
gravatar

“Dames en heren, de intericty naar Dordrecht van 10:12 rijdt wegens een seinstoring niet verder dan Haarlem… ” Die songtekst klopt totaal niet bij de melodie!

Reageer
gravatar

It’s easy if you try
No shit below us
Above us only sky
Imagine all the piano players
muting for today…

gravatar

Met het oog op het budget hebben ze de gratis coffee inderdaad afgeschaft, nu ´´NS got talent´,´zodat ze de entertainers ook niet hoeven te betalen.