Openbare leven Dominicaanse Republiek stilgelegd wegens dreiging molacties

Tim Hofman ‘echt verdacht’

De regering van de Dominicaanse Republiek heeft meerdere aanwijzingen dat er een substantiele dreiging is van molacties. Het openbare leven is stilgelegd.

De dreiging zou afkomstig zijn van een groep van 10 Nederlanders, die zich sinds kort in het Caribisch gebied bevindt. De groep gedraagt zich al enige tijd verdacht, vorige week sleepten ze een groen stuk hout over een zandvlakte.

De beveiligingsmaatregelen moeten echte problemen voorkomen, maar de regering kan niet gericht ingrijpen zolang onduidelijk is wie de mol is. “Ik weet het echt niet,” zegt staatshoofd Danilo Medina. “Ik vind die Tim Hofman echt verdacht, maar misschien heb ik wel last van tunnelvisie. Hopelijk krijgt er vandaag iemand een rood scherm, dan weten we meer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zie je wel, obstipatie lijdt niet zelden tot paniek in andere delen van de wereld.

Deze angsten, mede veroorzaakt door Bekende Mollen zoals Hofman -die er inmiddels zelf mee heeft leren omgaan, en daarom ook niet schroomt om via dezelfde ingang overmatig te oreren- kunnen de goede betrekkingen met de Republiek ernstig schaden.

Aan Bert Koenders om het e.e.a. in goede banen te leiden. Heer Medina is op de hoogte dat deze nare verstopping met Nederlands belastinggeld is gefinancierd.

Reageer