Bron Flckr - Rosalba Casalnuovo CC BY - SA

Gemeente Amsterdam stimuleert anti-Nutellawonen

Nutella winkels uit binnenstad geweerd

De 23-jarige Jos de Vries woont sinds vorige maand anti-Nutella op de Dam. Het bevalt hem uitstekend: “Het is een ruime woning, midden in het centrum van Amsterdam. En het is spotgoedkoop.”

Anti-Nutellawonen wordt steeds populairder, met name onder jongeren. De gemeente Amsterdam stimuleert studenten om anti-Nutella te wonen, om op die manier de wildgroei van Nutella winkels in te dammen. Win-win, volgens Jos: “Ik woon heerlijk en ik draag zo mijn steentje bij aan de maatschappij. Noem mij een idealist, maar ik geloof in een stad waarin het straatbeeld niet wordt bepaald door chocoladepannekoekentaartjes en vijfkilopotten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *