Bron: YT - Phoenix

Burgemeester Keulen geadviseerd armlengte afstand te houden van publiek debat

‘Gedragscode moet krankzinnige uitspraken in toekomst voorkomen’

Er komt een gedragscode voor Henriette Reker, de burgemeester van Keulen, waarin onder meer staat dat zij tenminste een armlengte afstand moet houden van het publieke debat over de aanrandingen op het stationsplein tijdens oudejaarsavond. Dat heeft de Keulse politiecommissaris Wolfgang Albers bekendgemaakt tijdens een persconferentie.

De gedragscode moet voorkomen dat Reker in de toekomst weer krankzinnige uitspraken doet, bijvoorbeeld tijdens het naderende carnaval. “We hebben de burgemeester een aantal tips gegeven om de stad niet nog verder in diskrediet te brengen”, zegt Albers. “Zo adviseren we haar om haar mond te bedekken als ze zich onder de mensen begeeft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een armlengte afstand? Welke armlengte en van wie? De lange arm van Hermandad is duidelijk korter dan de lange vingers van plaatselijke moslim verzetsgroepen. Niet genoeg personeel bij de Polizei, Militär Polizei en BND, net zoals bij ons bij politie, marechaussee en AIVD. Dus binnenkort zullen massa-manifestaties zoals voetbalwedstrijden, carnaval, Bevrijdingsdag, Kerstfeest en de Drie Dolle Dagen uitverkoop bij De Bijenkorf wel definitief worden afgelast. Dan worden onze Damschreeuwers allemaal werkloos. Die culturele verrijking met Moslim accenten gaat toch wel héél érg ver.

Reageer