Bron Flickr - Sebastiaan ter Burg CC-BY-SA

Frans Weisglas uit alvast kritiek op nieuwe Kamervoorzitter

‘Hij of zij is niet capabel’

Frans Weisglas heeft kritiek geuit op de nieuwe Kamervoorzitter. “Welke man of vrouw het ook wordt, ik ben niet te spreken over de keuze van de Kamer. Deze kandidaat is incapabel.” Zo laat de VVD’er weten via zijn twitteraccount.

Weisglas vindt dat de nieuwe Kamervoorzitter debatten niet goed zal leiden. “Laat ik er niet omheen draaien, ik zou het gewoon heel anders doen. Mensen vragen me vaak hoe ik zou optreden, nou niet zoals de nieuwe voorzitter dus”, vertelt Weisglas.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ben het helemaal met jou eens Frans, bij VVD’ers horen structureel gewoon fiscale schandalen, manipulaties met voorkeursstemmen, belastingfraudes, wietplantages e.d. Maar geef Franske Witglas wel eerst even de kans om weer vertrouwd te raken met de modus operandi in de VVD, laat hem eerst even politiek INtreden en vervolgens TOEtreden tot het grijze VVD-milieu, alvorens zijn OPtreden ter discussie te stellen en hem vervolgens tot AFtreden te dwingen; zo’n beetje het draaiboek van Loek Hermans

gravatar

Het is verbazend dat Frans nog niet door Clemens Cornielje (CvdK – VVD’er) is benaderd om burgemeester van Zutphen te worden.

Frans schijnt ook enorme verbindende eigenschappen te bezitten. Dergelijke VVD’ers liggen tegenwoordig niet voor het oprapen, en in Zutphen is volgens Cornielje een probleem ontstaan.

Reageer
gravatar

Frans Weisglas was ook benaderd als opvolger van Jose Mourinho bij Chelsea. Zijn bijnaam “The Chairman” viel echter niet goed bij de fans.

Reageer