Wat zijn jouw goede vooroordelen voor 2016?

'Mensen met een Volvo moeten dood'

We vroegen 80.000 Nederlanders telefonisch naar hun goede vooroordelen voor het nieuwe jaar. We zetten de strafbaarste reacties op een rij.

Teun van Spaak (51), Overijssel: “Ik vind alle asielzoekers in het nieuwe jaar ongeschoren tuig. Vanaf begin januari zijn het een stelletje terroristische parasieten die m’n hond verkrachten. Allemaal.”

Jenneke Veenbeek (29), Zeeland: “Alle bankiers zijn slaafjes van het kwaad in 2016. Ik hoop dat heel veel mensen ze fysiek pijn gaan doen en ik wil daar bij dezen ook toe oproepen.”

Ruud Harsman (80), Noord-Holland: “Mensen met een Volvo uit 2008 moeten dood. Ik wens iedereen een gezegend 2016.”

Annechien van Barendrecht (44), Gelderland: “Alle moslims zijn islamiet. Dat mag je misschien niet zeggen, maar het is volgend jaar wel zo.”

Nienke Avinga (36), Groningen: “Eigenlijk zou elke buitenlander in het nieuwe jaar een crimineel moeten zijn. Maarja, het komt er zo vaak niet van.”

Loek de Waal, (61), Drenthe: “Mensen met een Segway moeten een selfiestick in hun gehemelte gespietst krijgen. De beste wensen!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Misschien de bleekgele Loekie als wandelende en kakelende reclame voor Glorix?

Of is het anti-reclame?

En hoe zit dat met Glorix-blonde meisjes?

gravatar

Maarre ook dit: de Speld gaat weer een keer van server migreren en weer gaat er van alles mis met de migratie en de vormgeving en dus kan die $#@#@&^% redactie het **** heen en weer krijgen en ****vallen en ……….

Reageer
gravatar

Mijn beste vooroordeel is dat alle middenbermklevende Belgen francofoon zijn, aangezien alle Fransen ook allemaal middenbermkleven. Best makkelijk, want op de A2 is rechts voldoende plek. Gewoon nog even op z’n 2008’s paradigmashiften.

Reageer
gravatar

Mag Femke Halsema ook genoemd worden ? Zoja , ik zou dat ***wijf in 2016 wel willen ****************** en haar daarna **************** om haar als sluitstuk door de **************** te proppen. Fijne dagen allemaal.

Reageer
gravatar

Anonieme eigenaar van Volvo uit 2008: “Mensen met een bruine Daf Variomatic die voor mijn oprit parkeren zouden het kanaal in moeten rijden, En dat dan de deuren en ramen niet opengaan. Prettige hemelvaart!”

Reageer
gravatar

Haatprediker en neppoliticus Wilders zal in 2016 spontaan onder tramlijn 5 wandelen.
De tsunaaaami van islamisering zal ook in 2016 helaas weer geen doorgang vinden.
Geradicaliseerd rechts wordt van hun piemel ontdaan.

Reageer
gravatar

En wie wil dat doen? De Islamisering zal nog jaren duren. Als we niks doen, wordt dat een feit. Wie het niet wil zien, zullen het gaan merken.