Burgemeester van Geldermalsen neemt afstand van eigen lafheid

Bestuurder hekelt knieval voor gewelddadige menigte

Burgemeester Miranda de Vries van Geldermalsen heeft geen goed woord over voor haar eigen beslissing om de bouw van een asielzoekerscentrum af te blazen. “Er hoeft maar een menigte gewelddadige schreeuwlelijkerds het gemeentehuis te bestormen of de burgemeester krijgt zwakke knieën”, sprak de bestuurder over zichzelf. “Dus dat is hoe de democratie tegenwoordig werkt in Nederland? Wat een onvoorstelbaar laffe beslissing. Wat mij betreft kan ik de rambam krijgen. Sukkel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De democratie overschreeuwen en democratisch gekozenen bedreigen omdat je bang bent voor mensen die de democratie wel eens niet serieus zouden kunnen nemen. Mensen de mond snoeren omdat anderen wel eens de vrijheid van meningsuiting zouden kunnen afschaffen. Godsdiensten besmeuren en willen verbieden omdat anderen wel eens de godsdienstvrijheid zouden willen afschaffen. Vrouwen seksueel lastig vallen omdat anderen wel eens niet zo respectvol met vrouwen zouden kunnen omgaan.
I love it.

Reageer
gravatar

“Vrouwen seksueel lastig vallen”?

Tot dat moment kon ik je nog volgen, hoewel je natuurlijk met één oog, één oor en één hersenhelft redeneerde. Maar het laatste slaat echt nergens meer op.

“Joe luf it”?
Nou ja, wel vet koel en best wel tsjil hoor.

gravatar

Gelukkig nam ze in werkelijkheid afstand van “de gekozen snelheid en de grootte” van haar voorstel.

Verontrustende is de bijzin ‘ja maar, in de toekomst, dialoog, ander voorstel’ wat eufemismen zijn voor het op termijn toch willen doordrukken.

Naar ik begreep om gemeentelijke financiële redenen, oftewel grondspeculatie.

Treurige bedoening dit.

Zie dat soort opstanden nou ook gewoon maar eens als tekenen aan de wand dat een heleboel mensen die massa-instroom gewoon NIET WILLEN, om heel veel redenen.

Reageer
gravatar

Uzelf diagnosticeren: quatsch, kan niet zo blijkt maar weer.
Er is meer aan de hand met u. Een schizofrene idioot bent u zeker maar dat is nog lang niet alles.
Loser!

gravatar

“Weird”! en “Sneaky” opnieuw! Democratie werd juist genegeerd door de burgemeester! EUR 35 miljoen verlies veroorzaken binnen de gemeente. En dat vervolgens willen wegpoetsen door Mega AZC op het terrein te plaatsen. Hierdoor even 1 op 10 inwoners vluchteling maken. Ook nog Solistisch besluiten in het geheim snel doordrukken. Zodat de burger er niet op tijd vanaf weet. Die moest genegeerd worden. En dan verbaasd zijn dat mensen in opstand komen. Het was niet de bedoeling democratisch te…

Reageer
gravatar

Gelukkig zullen we er nooit achterkomen hoe dit afloopt. Maar een ding is duidelijk: de kip is gemarineerd in verontwaardiging.

gravatar

Inderdaad 1 op de 10. Dat is toch niet de VOC mentaliteit? Zo zijn we toch niet groot geworden? in amsterdam was in de 17e eeuw 1 op de 3 het laagste percentage vluchtelingen dat men accepteerde!
verviervoudig dus die AZC’s!

gravatar

Alles leuk en aardig, maar overal waar ik kom is de Rambam al weken uitverkocht. Hoe ga ik dit uitleggen aan mijn kinderen op 1e kerstdag?

Reageer
gravatar

Ik kan niet inzien waarom het laf is af te zien van de bouw van iets wat de burgers niet willen.

Bovendien is zo’n burgemeester ongekozen en kan ze alleen daarom al beter haar bek houden.

Reageer
gravatar

Loek schijnt ook verbindende eigenschappen te bezitten.

Gelukkig heeft Loek een cv die klinkt als een klok:

http://tinyurl.com/o92xr43

Hoewel zijn eminente kwaliteiten als haatgraaier er vooralsnog niet in beschreven staan, kan het in de komende maanden voor de Zutphenaren zomaar één van zijn verborgen talenten blijken te zijn.

Menig Liberaal is tenslotte zo trots als een aap met zeven staarten op hun uiterst inspirerende Loek.