Lekkend pakje Fristi bezorgt Rutte nu al rotdag

'Al mijn dossiers zijn plakkerig'

De dag kon niet slechter beginnen voor premier Rutte. Bij aankomst op het Torentje ontdekte hij dat één van de twee pakjes Fristi in zijn tas had gelekt. Rutte moet zich vanmiddag verdedigen in een stevig debat over de Teevendeal.

“Ik rook het meteen toen ik mijn tas openmaakte”, sipt de minister-president. “Al mijn dossiers zijn plakkerig en het zit ook in mijn broodtrommel.”

Tot overmaat van ramp is de gelekte Fristi in handen gekomen van RTL Nieuws.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Mark,

Nog een keer zullen we u uitleggen dat u het rietje er pas in moet steken als u het pakje Fristi wilt opdrinken.
Indien het rietje in het pakje Fristi zit kunt u het niet meer in uw tas doen.
Hopelijk begrijp u de informatie, zodat u geen last meer heeft van Fristi die in uw tas terrecht komt.

Met vriendelijek groet,

De Fristi klantenservice

Reageer
gravatar

Van Fristi naar Frusti.

Moesje Rutte uitte zojuist haar motie van afkeuring, en beval haar zoon alleen nog slappe thee uit een regeringsautomaat te consumeren.

Reageer
gravatar

Veel mensen hebben geen geld om Fristi mee naar het werk te nemen, of zelfs zonder dat ze het willen geen werk. Eigenschuld dikke bult….

Reageer
gravatar

zachtjes tikt mijn druiper op het zolderraam, ritme van de eenzaamheid
tik, tik, tik
laat mij erin, laat mij erin
‘t is hier te guur en te koud naar mijn zin
laat mij er in, ja er in
laat mij er in, ja er in

gravatar

Jazeker, maar ik zeg niet bij mij, eh bij wie. Heerlijke nacht trouwens gehad, enorm zitten en liggen dollen. Hij speelde Fred en ik speelde Oosting, en daarna hij Opstelten en ik Van Miltenburg. Heerlijk!!! Zeker weten dat het hem heeft gestimuleerd voor vandaag.

gravatar

jazeker, en ik weet waar, maar je hoort mij niet zeggen dat het bij mij was. We hebben trouwens wel een heerlijke nacht gehad, fantastisch. Hij speelde Teeven en ik Oosting, en daarna hij Opstelten en ik Van Miltenburg. Geweldig genoten. Zeker weten dat het hem goed heeft gedaan voor vandaag!

gravatar

Heel vervelend, een lek. Maar als hij het bonnetje nog kan vinden, dan kan hij misschien het geld terug vragen. Zo maar een beetje afgaan op het geheugen van de kassière kan natuurlijk niet.

Reageer