Vrolijke Van Miltenburg: ‘Nooit gedacht dat ik de eer aan mezelf zou mogen houden’

Kamervoorzitter vertrekt trots en dankbaar

Anouchka van Miltenburg is ‘trots en dankbaar’ dat zij zelf het moment van haar aftreden als Kamervoorzitter heeft mogen kiezen. Ze is er altijd van uitgegaan dat ze op een gegeven moment door de Tweede Kamer zou worden weggestuurd.

“In de afgelopen drie jaar heb ik nooit gedacht dat ik de eer aan mijzelf zou mogen houden”, aldus een geëmotioneerde Van Miltenburg. “Dat ik zelf het fatale incident heb mogen kiezen, betekent veel voor me.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er wordt helemaal niets geofferd beste Ouwe,

Van Miltenburg zit dinsdag gewoon weer in de bankjes om de coalitie op de 76 zetels te houden.

Het mens had gewoon weggestuurd moeten worden, en daarmee ook die overgebleven 75 anderen waar een luchtje aan zit.

Daarbij komt dat die hele VVD zo langzamerhand wel kan worden aangemerkt als een criminele organisatie. De lijst met geboefte binnen die club waarvan het bekend is, wordt alsmaar langer.

Plukze.

gravatar

Zielig dat seksisme hier. Waarmee ik niets afdoe aan haar tekortkomingen voor deze functie. PS Schiet eens een beetje op met dat matriarchaat!

Reageer
gravatar

Bij een matriarchaat stel ik me iets anders voor dan de club van ome Jan uit Osch, of typte je de P en de S niet per ongeluk verkeerd om?

gravatar

Ik denk dat ze zelf heel blij is dat ze nu een goede reden heeft een positie te verlaten waar ze totaal ongeschikt en veel te gelimiteerd voor was.

Gaat ze nu weer bij die herenkapper werken?

Reageer
gravatar

Wat fantastisch transparant van Anouchka dat ze daarvoor zaterdagmiddag om 17:00 u. uitkoos. Zo hebben we allemaal op tijd met de haartjes nog nat aan het achtuur journaal gezeten.

Reageer
gravatar

Geen wachtgeld en een sanctie van 100% op de verduisterde bedragen. Als we dat bij alle VVD-ers doen kunnen de uitkeringsgerechtigden nog een fijne langdurigheidstoeslag krijgen.

Reageer
gravatar

Van Miltenburg: “Ik houd van dit parlement, dat krachtig, zelfbewust en effectief opereert, dat eerlijk en open discussieert, dat echt een afspiegeling is van alle meningen in de samenleving.”
Dan verdwijnen er wel een enorme hoop kopietjes en bonnetjes in dit land.

Waar blijft de splijtende Teevengrap eigenlijk? Nu ja, nog maar een beetje nagenieten van de vorige.

Reageer