Giel onderbreekt eigen gelul

‘Dit is voor je eigen bestwil’

Een opvallend moment in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. De diskjockey was druk bezig met ouwehoeren, toen hij door zichzelf werd onderbroken.

“Ik ga nu echt ingrijpen”, zei Giel. “Het was gewoon niet goed, man. Ik weet dat je veel tijd steekt in je gelul, maar het is voor je eigen bestwil en in het belang van de luisteraars dat ik er nu een eind aan maak.”

Giel zelf kon na afloop begrip opbrengen voor zijn eigen beslissing: “Ik vind het vooral stoer dat hij dit bij een gevestigde naam als Giel Beelen doet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tuurlijk kon Giel er begrip voor opbrengen. Het mocht immers van Matthijs en Marc-Marie verloor er geen haren door. Dus mocht Giel langs “Af” en kreeg een extra 2000 €

Reageer
gravatar

Inderdaad. Wat een dom gelul. Alsof wij zelf de krant niet kunnen lezen gaat meneer ook nog die berichtgevingen herhalen en een lol joh. Was het maar echt waar.

Reageer
gravatar

Ik vond het allemaal wel weer reuze mee vallen, zoals alles wat ineens ‘trending topic’ wordt.
Je mag tegenwoordig niets negatiefs meer zeggen zoals Giel over deze jongens en Anouk vorige week over dat meisje bij TVOH.
Denk dat het weleens nodig is wat harder te zijn tegen al die jongelui die beroemd willen worden. Met talent alleen kom je er niet..

Reageer
gravatar

het laatste *citaat* zegt ‘t helemaal. moord met voorbedachte rade; Giel gaat straks zijn blazoen weer poetsen in het glazen huis- zou mij niets verbazen als daar de geslachtofferde koorknaapjes komen zingen als wiedergutmachung! wel even de autotune tijdig inschakelen ditmaal.

Reageer
gravatar

Giel gaat opnieuw te kort door de bocht. Hij had zichzelf een tweede kans moeten geven. Op zijn minst met Giel in discussie zodat hij de grote Giel had kunnen laten voelen, hoe goed Giel is. In een uren durend egoconclaaf. Maar dat geeft niet. Het gaat tenslotte om Giel. Uiteindelijk zou Giel dan zijn meerdere moeten erkennen in Giel en uit onmacht omschakelen van verbaal naar fysiek geweld; “Giel breekt eigen lul”. Prachtige radio.

Reageer
gravatar

Een opvallend moment op ‘De Speld’. In het artikel dat de satirische nieuwssite vandaag plaatste, pakte zij ineens zichzelf flink aan.

“Ik ga nu echt ingrijpen”, zei redacteur Rudolf Julius. “Het was gewoon te serieus, man. Het is voor ons eigen bestwil en in het belang van de bezoekers dat we af en toe ook even hartelijk om onszelf lachen.”.

De Speld had er na afloop wel begrip voor: “wel stoer dat we dit durven bij een van de meest betrouwbare sites van Nederland”.

Reageer
gravatar

Het verbaast mij dat een aantal mensen hier niet weten wat voor soort nieuws de Speld publiceert. Scroll naar beneden naar de ‘disclaimer’ en u leest dit:
“De artikelen die geplaatst worden op deze website zijn persiflerend, satirisch of parodiërend van aard. Ze geven slechts de visie of mening weer van de redactie van De Speld.”

Reageer
gravatar

Wat een idioot. Zal wel als grapje bedoeld zijn, omdat ie laatst dat bandje onderbrak en belachelijk maakte. Narcisten hebben nooit kritiek op zichzelf!

Reageer
gravatar

Kan chiel beelen niet helemaal van de radio af.Hij word gezien als de koning van 3fm.Maar een irritanter figuur op de radio is er niet.Het is misselijkmakend smorgensvroeg op 3fm

Reageer
gravatar

Dit is de essentie. Het kan blijkbaar niet meer om eerlijk en oprecht te zijn en om jong volwassenen te zeggen als iets wat zij doen niet goed is. Giel heeft dit netjes gedaan zonder deze jongens onderuit te willen halen. Mijns inziens was dit stoppen op het juiste moment en feedback geven. We leven in een maatschappij waarbij kinderen in geen enkel opzicht gehinderd of belemmerd mogen worden. Volwassenen zijn bang om de confrontatie aan te gaan. Kinderen op een voetstuk. Ouders staan eronder.

Reageer
gravatar

Helemaal met je eens.

Ik begrijp niet eens wat die Biebertjes in zijn programma deden. Gelukkig werden ze niet verder over het paard getild.

Overigens ben ik geen liefhebber van de ‘fukking’ popie-Jopie Giel Beelen. Maar blijkbaar is hij is dan nog wel in staat om iets tegen de generatie #IK in te brengen.

gravatar

Niet mee eens, tuurlijk het was vals en ik begrijp dat het niet meer aan te horen was.. Echter als Giel ze echt niet onderuit had willen halen had ie het simpel kunnen oplossen met een fade out tussen tussen twee nummers en ze na afloop kunnen informeren. Giel weet dondersgoed dat als ie dit tijdens een uitzending doet dat het viral gaat, maar we kennen Giel en die houdt er nu eenmaal van in het middelpunt van belangstelling te staan. Of de generatie gepamperd wordt is een andere discussie..

gravatar

Hij is een muziek kenner en zou dus moeten weten dat die boys echt niet kunnen zingen.
Moet je ze ook niet uitnodigen.
Verder bovenstaand verhaal over die fade out en dan nu terug naar de reclame.

gravatar

Ik heb wel eens getracht om de frequentie van 3FM op te zoeken. Niet om naar te luisteren, hoor, maar puur uit nieuwsschierigheid. Had daarvoor een mooie kaart van Nederland gevonden waar alle frequenties op vermeld stonden van alle zenders.

3FM stond hier nergens bij. Wat bleek? Giel Beelen was van de kaart.

gravatar

MTV? Muziek_is_ver_te_zoeken TV!

Sinds pak hem beet eind jaren 90 is er steeds minder muziek (en minder Beavis and Butthead) en steeds meer meuk op die zender.
Maar ja, Johnny Bravo is er ook vandoor met Cow and Chicken!