Wie krijgt Suzanne van HR als eerste aan het huilen?

Ze is nieuw en lijkt een beetje verlegen

Suzanne van HR is nieuw hier, ze is een beetje stil. Wie krijgt haar als eerste aan het huilen?

Een tas met bloemetjes, het haar fris gewassen. Suzanne is er klaar voor. Ze haalt een fotolijstje van lachende kinderen tevoorschijn. Het past mooi naast haar beeldscherm. Omdat het haar eerste dag is heeft ze haar eigen lunch meegenomen. Ze weet nog niet hoe het koffiezetapparaat werkt. Dat wordt janken, maar door wie?

Nou ja, het is bijna lunchtijd. Het gaat zo beginnen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Duidelijk gevalletje van d’r op en d’r over geweest van Peter. Jammer van de minder flatterende foto van Simoon zo net na de daad, maar wie er gaat huilen en wanneer is inderdaad een goede vraag.

Ik hou het voorlopig op Peter.

Reageer
gravatar

Waarom staat er nu in dit specifieke geval niet een sprankelende foto van een witgetande, ravisante schoonheid? Alsof die geen mooi krullerig versierd lijstje met lieve kinderfoto’s en een goed gevuld lunchtrommeltje meenemen op de prille eerste werkdag.
Dan weet ik wel wie er gaan janken.

Reageer
gravatar

Dat is wat optimistisch Voorzittershamer, verreweg 80 % van de ingezonden bijdragen verdwijnt in de prullenbak van de redactie en wordt dus nooit meer geplaatst. De Speld kan probleemloos een tweede net beginnen met bijdragen die ambtshalve “verduisterd” zijn. En het leuke is: ook al wordt er veel zoekgemaakt: mensen blijven het proberen. Fijn voor de redactie, leuk voor de adverteerders