Tjeerd’s Facebook updates are in English

Man supposedly has international friends


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

That’s what globalization brings you, Folks. De gemiddelde Hollander blaast zijn partijtje mee in het koor van de meertaligen, desnoods in pidgin English, (steenkolen-Engels of Dunglish). Waar Tjeerd er nog in slaagt zich enigszins begrijpelijk uit te drukken, lukt dat Nederlandse voetbaltrainers en politici al een stuk minder, behalve natuurlijk Frens Timmermens die een beter Oxcam-accent heeft dan PM Cameron en wijlen Winston Churchill samen: the show-off! Frens for president, anyone?

Reageer
gravatar

Spellingscorrectie, ik wilde beslist geen protesten krijgen over onbetaalde namedropping van de gelijknamige Oxfam liefdadigheids-instelling die o.a. in Nederland zo nijver fondsen werft voor Volksverhuizers en Dakloze Vluchtelingen in Nood. Bovendien schat ik in dat de bulk der Speld-volgers weet dat Oxcam een samentrekking is van Oxford en Cambridge zoals Apelfoort en Amersdoorn dat zijn van Apeldoorn en Amersfoort.