Smartphone verpest seksleven Hans (55)

'Door die iPhone heeft niemand aandacht voor mij, alleen voor elkaar'

Het is lang geleden dat Hans (55) voor het laatst seks heeft gehad. De reden? Smartphones. “Iedereen zit de hele dag maar te loeren naar die schermpjes, door die iPhone ben ik al zeker 30 jaar niet meer naar bed geweest met een vrouw.”

Hans is bang voor de afstompende werking van smartphonegebruik: “Mensen worden oppervlakkig van die telefoontjes. Iedereen zit de hele dag te tinderen, facebooken, msn’en, maar ondertussen gaat er niemand nog met mij naar bed, alleen maar met elkaar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is ronduit een schande! Een goede, hardwerkende man uit de middenklasse verliest zichzelf, door toedoen van het digitale tijdperk. Dit is ongehoord! Het is maar goed dat Peter en Jos een laatste poging wagen om de beste man uit een sociaal isolement te trekken, want ach en wee, dergelijke frustratie daar begint terrorisme mee.
Hmm, Pipo heeft een borreltje nodig

Reageer
gravatar

Hans: “If you can’t fight them, join them!”: de enige manier om nog een kans te maken op een stevige beurt is -óók- de markt op te gaan. Smartphone-gebruik werkt inderdaad afstompend en vervlakkend, maar als je zó verlegen zit om een wip, wat let je dan om met de kudde mee te doen? Schrijf je in bij een “bemiddelingsbureau” als Second Love of Second Life en op de site van “Een whip voor een snip” zijn er nog voldoende electronisch vereenzaamden. Kom dus van je luie krent af.

Reageer
gravatar

Tinder, Facebook en MSN kon je destijds alleen schriftelijk bereiken dat is de grap Wammes!
Alleen sexlijnen kon je rechtstreeks bellen, vrouwen moesten lijdzaam afwachten of er zich een hijger met belangstelling aandiende.

Het gaat niet om de iPhone; het ligt aan Hans. Echt.

Jij, Wammes, lijkt me een zeikerd met je ‘historische authenticiteit’.
Ik swipe nog ff verder doei.

gravatar

Dank zij jou ziekelijke bemoeizucht en jou ongemanierde respectloosheid, zit Hans helemaal diep in een depressie.

Flikker toch op, en zet die telefoon uit!

gravatar

Sorry Hans maar gezien het feit dat de duindorpse delegatie het af laat weten ben ik genoodzaakt ook deze kans op life ontmoetingen met gelijkgestemde vrouwen te cancelen.
Snap het ook niet, in juli was het nog een hot item 🙁

http://www.telegraaf.nl/opmerkelijk/24732752/__Debat_Zwarte_Piet_afgelast__.html

Jammer ik had er zin in maar voor een discussie heb je min. 2 mensen nodig, voor je het weet zit je naar je eigen monoloog te luisteren.

Alweer.

Reageer