Heroïnewijzer: stap vandaag nog over naar een andere leverancier

Vergelijk en kies

Ben jij niet langer tevreden over jouw heroïneleverancier en overweeg je om over te stappen? Met de Heroïnewijzer vind je de leverancier die het beste bij jou past.

Het Slotervaartziekenhuis
Prijs: +++
Kwaliteit: ++
Pakkans: +++
Service: ++

De gratis heroïne van het Slotervaartziekenhuis wordt legaal geproduceerd. Deze leverancier is bijzonder servicegericht, je hoeft de heroïne niet eens zelf toe te dienen. Kleine kanttekening: volgens het ministerie van Volksgezondheid heeft het Slotervaartziekenhuis de boekhouding niet helemaal op orde. Daar voel je overigens niks van.

Een Mexicaans kartel
Prijs: ++
Kwaliteit: +++
Pakkans: ++
Service: +

Authentieker dan Mexicaanse heroïne kun je het niet krijgen. Als je het niet erg vindt om iets meer te betalen, import van deze heroïne is immers niet goedkoop, is dit de leverancier voor jou. De prijs/kwaliteit-verhouding blijft zeer behoorlijk, omdat dit een puur en eerlijk product is. Zorg wel dat je op tijd betaalt, geduld is niet het sterkste punt van deze leverancier.

John
Prijs: +/-
Kwaliteit: +++
Pakkans: ++
Service: +++

Discreet, makkelijk en snel. Dat zijn de kenmerken van John. Het grote voordeel is dat John de heroïne zelf komt brengen, hij weet waar je woont. John is op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 te bereiken op 06-19481161.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na de privatisering en commercialisering van dit ziekenhuis door een Cali-kartel en de Lehman Bros. Bank is het rendement (return on investment) van dit bedrijf met vele tientallen procentpunten gestegen. Operaties worden er nauwelijks meer verricht, alleen nog maagdenvlies-correcties. Edith Schippers (VVD) knipte hier pas nog een lint door; nét voordat er een junkie doorheen ging. “Slotervaart” bedient nu alle afnemers in een cirkel van 5 km. Binnenkort heeft men ook amfetamines, Coke en Viagra in het assortiment.

Reageer
gravatar

ik zou voor John gaan als die wist waar mijn huis woont, maar hij weet enkel waar ik woon.

En valt dit onder de basisverzekering? En onder eigen risico?

Reageer
gravatar

Daarnaast runt het Slotervaart Ziekenhuis een goedlopende poli waar uitsluitend verslavingszorg op maat wordt geleverd.

Een moderne ondernemersgeest met een VOC-mentaliteit, én een sterke voorkeur voor marktwerking wordt het ook wel genoemd.

Een nominatie voor de ‘Liberaal van het jaar 2016’, de prestigieuze prijs uitgereikt door de JOVD, is inmiddels binnen.

Reageer
gravatar

Wordt door de JOVD deze Liberale VOC-nominatie ook in Turkse vertaling geleverd? Het is toch sneu als het management van deze florerende tent haar liberale erkenning niet zou kunnen lezen.
Het initiatief tot deze multiculturele erkenning kwam zeker uit de hoek van de Junior Kamer van Koophandel? (zusterorganisatie van de JOVD en licentiehoudster van de VVD)

gravatar

Welke vorige eeuw?
In mijn jaren ’90 was heroïne zooo jaren ’70.

De grachtengordel trok in de jaren ’80 al een lijntje bij de wodka.

Niet dat je daar als bèta last van had. Ik bedoel, als je het uitdijend heelal onder handen hebt, welke trip zou je willen?

gravatar

Welke vorige eeuw?
In mijn jaren ’90 was heroïne zooo jaren ’70.

De grachtengordel trok in de jaren ’80 al een lijntje bij de wodka.

Niet dat je daar als bèta last van had. Ik bedoel, als je het uitdijend heelal onder handen hebt, welke trip zou je willen?

(bis?)

gravatar

Ik was altijd erg tevreden over het Slotervaart maar ben bang dat de prijzen nu wel weer omhooggaan. En de service zal ook wel anders worden.

Anders stap ik gewoon over op methadon.

Reageer