Bløf schrijft nieuw reisadvies Egypte

'Ga, mijn liefste, blijf'

Op verzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de Zeeuwse band Bløf een nieuw reisadvies voor Egypte geschreven. Het advies luidt als volgt:

Ga, mijn liefste, ga
Daar waar de sfinxen niet staren
Maar huilen naar de zon
Zoals ik deed, toen jij mijn piramide afbrak
Steen voor steen
Blijf, mijn liefste, blijf
Daar waar de goden nog preken
En weten hoe het is
Zoals jij deed, toen ik mijn revolutie startte
Oog om oog
Ga, mijn liefste, blijf
Daar waar de farao’s beven
Toch hopen dat het kan
Zoals de zee deed, toen Mozes zijn mensen liet reizen
Sharm-el-Sheikh


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

zo mooi dit. breekbaar, maar toch stoer. he-le-maal bløf dus.
verbløffend mooi!
zeeuwen zijn onze cultuurbewaarders.
zag iedereen dat maar.
mijn dag is weer gøød!

Reageer
gravatar

Niet veel mensen zullen hun belang herkennen, dat is een van de gevolgen van competitie, ze trekken in hun beperkte visie het noodlot over zich heen door middel van de fragmentatie. Ze zien het verband niet met hun eigen buurtsuper. Re was altijd al publiek. Dat wordt vaak vergeten in Renesse.

gravatar

Dat betekent dat je bij sommige stukken strand niet meer kan komen? Vreselijk. In het Gooi is dat op sommige plekken ook zo, je moet dan echt weten waar die twee plekken zijn om te kunnen zwemmen in de zomer, ik vind dat zeer onrechtvaardig om van het armste deel van de bevolking ook de natuur af te nemen.

gravatar

Zeg Vlemix,

Sinds wanneer heb jij van de reclassering toestemming gekregen het internet weer op te gaan?

Kijk je wel uit briljantino, voor je het weet zit je weer in beperkingen.