Gaat het Sinterklaasjournaal de schuldvraag rond Sinaï beantwoorden?

Dieuwertje houdt wereld in spanning

Wie zit er achter de aanslag op het vliegtuig in de Egyptische Sinaï-woestijn? Alle ogen zijn vanavond gericht op Dieuwertje Blok. Velen vragen zich af of zij in het Sinterklaasjournaal stelling zal nemen over de schuldvraag rond de aanslag. Vanavond weten we het.

Het Sinterklaasjournaal speelt de laatste jaren een steeds grotere rol in het internationale debat. Eerder sprak het NTR-programma zich uit over het Palestina-conflict, de rol van het IMF in de eurocrisis en superfoods. De uitspraken van Dieuwertje Blok worden daarbij gezien als leidend in het debat.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Naar verluidt heeft Dieuwertje een discreet verzoek ontvangen van het Koninklijk Huis om ook eens iets positiefs te zeggen over de hobby van H.M. de Koningin: het micro-krediet (< € 50,-). Teveel wordt hier de Zwarte Piet toegespeeld aan de Nederlandse bankwereld; een gemiddelde bankier kan uit zijn bonussen heel Oost-Afrika van micro-kredieten voorzien. Men doet dat echter niet, evenmin als de gemiddelde oliesjeik, Warren Buffet, Bill Gates of Peter R. de Vries. Waarom niet? Wacht men op de “triple dip?”

Reageer
gravatar

Mirakel van Merkel?

Zij gelooft in de wonderbaarlijke geldvermenigvulding en integratie zodat de rest van de wereld heus best wel naar Duitsland en Europa mag komen.

En de miljoenen stroomden toe!

gravatar

Sinds de eerste dag van de derde maand nadat Mozes Egypte verliet associeer ik de Sinai met slavernij.
Ik ben gekwetst en eis excuses!

Reageer
gravatar

Hindoestaanse curry. Buitenlands eten maar wel lekker. Opa Sinterklaas komt ook zei die door de schoorsteen. En ook dat wie anderen discrimineert straks mee gaat in de zak.

gravatar

En zij die schuldig zijn gaan mee in de zak naar Spanje, zo is reeds door een woordvoerder van Sinterklaas gemeld.

Bij de Spaanse regering leidt geen enkele twijfel te bestaan aan de juistheid van dit bericht, en is begonnen het dreigingsniveau op te schalen naar ‘substantieel’. Dit omdat het land overspoelt dreigt te worden met zakken gevuld met een explosieve inhoud, gebezigd in een andere taal.

Reageer