Hoe houd ik mijn buitenechtelijke affaire spannend?

Kundige Trudie geeft advies

Lieve Trudie,

Ik heb nu al een half jaar een buitenechtelijke relatie en ik merk dat de klad erin begint te komen. Toen ik mijn minnares net leerde kennen, was het iedere keer dat ik haar tijdens het overwerken zag nog spannend en heftig. Na enkele maanden is de relatie echter wat afgevlakt, het is een sleur geworden.

Ik merk dat ik niet meer zo verliefd ben als vroeger en zij gedraagt zich heel anders dan die eerste keer op die ouderavond. Ik heb het gevoel dat ze niet meer de vrouw is met wie ik ooit vreemdging. Wat kan ik doen om onze relatie nieuw leven in te blazen en is het wel mogelijk om zo lang gelukkig met iemand vreemd te gaan? Natuurlijk ben ik bereid om er alles aan te doen om elkaar in het geniep te blijven zien, maar ik wil wel een stukje zekerheid voordat ik iemand eeuwige ontrouw beloof.

In iedere affaire moet je investeren. Op een bepaald moment wordt stiekeme seks in het toilet van een wegrestaurant nu eenmaal saai. Om de spanning erin te houden is het belangrijk om de communicatie zo stiekem en riskant mogelijk te houden. Stuur je minnares in het geniep berichtjes terwijl je naast je vrouw op de bank zit en laat je geliefde zien dat je te wantrouwen bent. Zorg dat je telkens nét niet betrapt wordt, dat is het geheim van een duurzame relatie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

The proof of the pudding is the eating, m.a.w. ‘de kers op de appelmoes’:

Wilt u buitenecht’lijk wippen? Toe dan,
‘t kan allemaal bij de Toekan:
kamers per uur,
inpandige hoeren te huur.
En nadien, betaal normaal
want ‘t is aftrekbaar, fiscaal

Mocht u bekende politici op de gangen tegenkomen, haal niet in, houdt rechts aan, wend de blik af en geeft de vreemdganger met suggestieve handsignalen aan dat u hem niet herkent.

Voor elke pekelzonde biedt Van der Valk
in één keer dekkende witwaskalk.

gravatar

Als uw vrouw van een extreme schoonmaak houdt en in huis met een uv lamp te werk gaat, zorg er dan ook voor dat uw minnaar hier van weet. Fysieke buitenechtelijke relaties zijn het leukst in uw achtertuin.

Trudie, bedankt. Je bent een wereld aan inspiratie voor me.

Reageer
gravatar

Dit is de modus operandi van Harry Mens. Recent mochten we zijn biecht lezen over zijn derde gezin. Tussenstand: H. heeft nu 5 dochters bij 3 vrouwen; het wachten is nu op dochters 6,7,8 en 9 bij nog 2 vrouwen. Harry is belijdend VVD’er, dus polygamie is voor hem politiek taboe; hij mag echter wel ‘simultaan’ spelen aan verschillende “borden”. Wie had ooit gedacht dat dit onooglijke makelaartje O.G. zó viriel zou zijn. Hij rijdt Bentley Carnage om nog enig machismo uit te stralen. Net als wijlen Z.K.H. Prinz B., verwekt Harry uitsluitend vrouwelijk nageslacht. Mooi hè?

gravatar

Wat een ontzettend leuk en interessant artikel. Bedankt redactie van De Speld, jullie zijn toppie!

Voor de meeste reageerders op de reactiesite denk ik dat het advies van Trudy geen nut heeft omdat ze allang beddendood zijn.

Als je kijkt naar de reacties op mijn avontuurtjes met Joep dan kun je de schrijvers ervan omschrijven als cockblockers.

Ze zijn tot op het bot verzuurd.

Corrie.

Reageer
gravatar

“Ik heb het gevoel dat ze niet meer de vrouw is met wie ik ooit vreemdging”….. Klopt, Joep! Corrie is namelijk helemaal geen vrouw maar gewoon een amorf wezen waar toevallig een dumpgat in zit! Je bent dus met recht “genaaid”, loser!

gravatar

Wat opvalt is dat (des)kundige Trudy een vertrouwd gezicht wordt in de kolommen van De Speld. Als ooit een bekend stereotype (à la Lieve Lita in Story of Weekend) haar plaats in de redactionele kolommen heeft veroverd, dan Trudie wel. Haar adviezen over het revitaliseren van buitenechtelijke relaties brachten mij tot tranen. Een hoopvol begin van een jarenlange verbintenis tussen Trudy en de redactie. P.S. Trudy oogt geen dag ouder sinds haar eerste fotoshoot in De Speld; zelfde twinset?

Reageer
gravatar

Zeer juist best Outsider,

Volgende week zullen we van Dr. Trudy wel te horen krijgen wat haar man Bert (Bokhoven) zoal buitenechtelijk op menig toilet onderzoekt.

Zolang er al dan niet stiekem over gepraat wordt, is alles geoorloofd.